StoryEditor
Hajdukbivši trener optimist

Mišo Krstičević najavio finale Kupa: ‘Očekujem pobjedu. Hajduk je kvalitetniji i bolji, a uz to i gladan trofeja‘

25. svibnja 2022. - 14:22

Bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević očekuje da Hajduk sutra osvoji kup, smatra da su „bijeli“ kvalitetniji od Rijeke i da će, usprkos dva ovosezonska poraza od Riječana na Poljudu, ovaj put slaviti.

- Očekujem pobjedu, znamo kakva će atmosfera biti na Poljudu, prava fešta, samo da se poklopi i povoljan rezultat za Hajduka. Nema razloga za nerede, to treba biti pravo finale i praznik nogometa. Hajduk je kvalitetniji i bolji. Istina je da je Rijeka dva puta pobijedila na Poljudu, ali i „bijeli“ su dva puta na Rujevici. Nogomet je nepredvidiv, ali mislim da je Hajduk kvalitetniji i bolji, a uz to i gladan pobjeda i trofeja – rekao nam je Krstičević.

Za posljednji Hajdukov trofej, osvojeni kup 2013. godine, zasluge ima i Krstičević, koji je te sezone momčad doveo do finala s Lokomotivom. No, nije dočekao finale, smijenjen je, pa je “bijele“ do pobjede u finalu vodio Igor Tudor.

- Ja sebi računam da sam i ja osvojio taj kup. Tudor je odradio dvije finalne utakmice, ja ostalo. Sada ne dolazim na finale u Split, nisam još bio otkako sam otišao, morat ću jednom doći, ali za sada više volim gledati na televiziji, ugasim ton i gledam utakmicu – zaključio je Krstičević, koji je 80-ih dvije sezone proveo kao igrač Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 04:48