StoryEditorOCM
Hajdukpress trenera

Mislav Karoglan se otvorio nakon glatke pobjede: Nisam bio zadovoljan njime, baš nimalo, a onda sam...

Piše Slaven ALfirević
9. ožujka 2024. - 20:42

Mislav Karoglan, trener Hajduka, znao je da će Benrahou biti dobitak, igrač više. Zato ga je i stavio. I o tome je pričao poslije utakmice i visoke pobjede protiv Gorice:

Jako dobro smo ušli u utakmicu, bili smo bolji i došli do pogodaka i pobjede. Možda smo mogli i trebali i drugo poluvrijeme odigrati još bolje, produžiti ta dobra razdoblja igre, imamo još puno stvari za napredovati, ali odmah se okrećemo Lokomotivi - rekao je i potom i opisao što je bilo s Benrahouom.

- Nisam nikako bio zadovoljan s njim, baš nimalo i to sam mu rekao i pričao s njim ozbiljno i on je zadnjih nekoliko tjedana trenirao na visokom nivou i onda pokazao na terenu što može u svakoj akciji i kombinaciji. Njegov primjer mora biti poruka svakom da nema nezadovoljnih i da je samo trening mjerilo da se pokaže tko je bolji i tko će igrati

Pitalo se Karoglana: Jeste li očekivali ovako lagan posao i nije li ova utakmica putokaz kako sve do kraja odigrati?

- Nijednu momčad u ligi nije lako pobijediti i protiv svake moraš biti na najvišem nivou. Imamo šansu da na kraju napravimo velike stvari.

Slijede vam dvije utakmice doma s Lokomotivom i Dinamom, može li Hajduk biti još bolji? Posebno doma kad igrate kao da nešto fali?

- Činjenica je da bolje igramo vani, nego kod kuće, ne znam kad smo uopće izgubili u gostima, a budite sigurni da tražimo način kako biti bolji i na svome terenu. Moramo i dalje naporno raditi i onda će nam se sve dobrim vratiti -  pričao je zadovoljni Karoglan.

Trener domaćina Dinko Jeličić i nije imao posebno što kazati nakon ovakvog poraza

Čestitke Hajduku. Nemam puno za reći. Jedino mi je žao što se energija iz drugog poluvremena nije iskoristila. Na početku se nismo nametnuli i možemo reći da je sve u prvom dijelu već bilo gotovo.

Nastavio je:

Tako je, kako je. Ja iz sebe izvlačim maksimum, nisam tip koji odustaje. Dok god vidim da imam mogućnosti preokrenuti situaciju, ostat ću. Ja preuzimam odgovornost, bilo bi smiješno da je netko drugi preuzima... Zbog niza slabih rezultata mnoga mi pitanja prolaze kroz glavu. Nisam tip koji će se predati... Već sam rekao.

Tko je kriv zbog čega se igrači više ne bacaju na glavu?

- Trener je taj koji je odgovoran za stanje momčadi. Nemam problem preuzeti odgovornost. U jednu utakmicu uđemo vrlo dobro, pa se dogodi greška i upadnemo u crnu rupu. U drugu utakmicu uđemo slabo, pa tek nakon primljenih golova se dignemo... Ja ne odustajem, to je sigurno - naglasio je Dinko Jeličić koji je ne tako davno trenirao Al Nassr i u momčadi u Saudijskoj Arabiji imao Cristiana Ronalda kojem je govorio kad će lijevo, a kad desno, a sad se muči kako "oživjeti" očigledno komotnu i slabim Rudešom demotiviranu Goricu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:40