StoryEditor
Hajdukpoljudski mercato

Michele Šego seli u slovenski Bravo, a ljubljanska Olimpija želi dovesti Nejašmića i Dolčeka na posudbu

2. kolovoza 2020. - 21:23
Vladimir Dugandžić/Hanza Media

Darko Nejašmić i Ivan Dolček na meti su Olimpije, nesuđeni prvak Slovenije (titulu im je u finišu preotelo Celje), gdje golove zabija Ante Vukušić, želio bi osnažiti svoje redove u dogovoru s Hajdukom.

Zanima ih zadnji vezni Nejašmić i sjetit ćete se da je o tome bilo govora još zimus, ali se nije realiziralo, međutim ne samo on nego nadasve i lijevi bočni Dolček što je zapravo nova vijest!

Obojica bi obilatiju minutažu nego što su dosad imali u Poljudu kod Igora Tudora, a radilo bi se o posudbi. Obojica imaju status mladih reprezentativaca i od njih u kancelarijama Hajduka dosta očekuje od budućeg plasmana u inozemstvo, premda se nisu izborili za standardnost, te se smatra i kako do kraja nisu razvili svoj potencijal.

Ako i dalje budu nastupali hladno - toplo - hladno, onda je to loš posao za sve, utoliko šanse Olimpije rastu.

Zasad je Nejašmić bliže realizaciji dogovora, ali nije isključeno da obojica presele među „zmajčeke”.

Sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija važnu stavku svoga posla ima pod poglavljem – posudbe.  Mora osnažiti momčad s pojačanjima (desni bek, zadnji vezni, napadač) kako je i sam najavio u video-izjavi na klupskim stranicama, ali je važno i da postojeći kadar rasporedi ne bi li se pravilno razvijali.

Michele Šego, napadač Hajduka koji je bio na posudbi u Slaven Belupu sad seli u – Ljubljanu, ali ne u Olimpiju, njegova je destinacija Bravo, klub koji se nekoć zvao Ljubljana, sa Šiške, prvoligaš. U Bravu je prošle sezone igrao Roko Baturina, bivši član Hajduka, pa Splita, te Dinama, u Bravu je bio na posudbi iz Dinama, a sad Baturina seli u Ferencvaros, a stiže im Šego.

Mijo Šabić, jedan od najboljih igrača Druge lige, iz Croatije iz Zmijavaca odlazi u Varaždin. Zapažene su bile igre 25-godišnjeg napadača, govorilo se da bi ga i Hajduk rado uzeo, pa vjerojatno proslijedio dalje na posudbu da ga prati, navodno baš u Varaždin gdje im se profilirao Tonio Teklić. Međutim, posljednje informacije govore da će Šabić izravno u Varaždin, mimo Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 13:37