StoryEditorOCM
Hajdukhtv stadion

Marko Livaja nakon prevažne pobjede Hajduka: Godina je specifična, iskorištavamo sve što nam se nudi

Piše sport sd
20. listopada 2024. - 22:34

Nakon utakmice Slaven Belupa i Hajduka, u kojoj je splitski sastav odnio pobjedu s 2:0, kapetan Hajduka Marko Livaja dao je intervju za HRT-ovu emisiju Stadion,

- Jedna teška utakmica i tvrda, imali smo i malo sreće. Bilo je najbitnije uzeti tri boda nakon što su naši rivali izgubili bodove. Dosta smo patili, pogotovo tih prvih 20 minuta kad nismo bili najbolji.

Teška utakmica, znamo da nije ovdje lako dobiti, ali uspjeli smo to izvući. Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je dobila Dinamo i trebala dobiti Rijeku i nadam se da će oni i dalje uzimati bodove.

Hajduk je tako pobjegao Rijeci i Dinamu na 4 boda prednosti na vrhu HNL-ove ljestvice - Hajduk ima 24 boda, dok Rijeka i Dinamo imaju po 20.

- Prošlih godina imali smo probleme kad su rivali nešto kiksali, mi bismo zasrljali. Ove godine je specifično jer drukčije izgledamo i bolje to iskorištavamo. Da su nam rekli da bi nakon 10 kola imali 4 boda prednosti, potpisali bi, ali sad je najvažnije nastaviti dalje do kraja i nadam se da ova ekipa na čelu s trenerom može to izvući, rekao je Livaja.

Iz utakmice u utakmicu, Hajduk djeluje sve bolje.

- Trener ima svoju viziju nogometa. Želi da smo tvrdi, da smo u niskom bloku, da se brani svih 11 igrača. Za sada to djeluje. Ova momčad trenutno ne igra svoj najbolji nogomet. Nadam se da ćemo se još više opustiti i da ćemo u nastavku igrati još bolji nogomet.

Kod talijanskog trenera nema opuštanja.

- On je stvarno cijeli u utakmici, pazi na svaki detalj. Želi svaku utakmicu svesti da mi napravimo minimalne greške pa ako ti protivnik da gol i pobijedi možeš mu reći svaka čast. Za sada djeluje - zaključio je Livaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 22:38