StoryEditorOCM
Hajdukjunak pobjede

Marko Livaja još jednom pokazao tko je najbolji: Velika pobjeda u derbiju, momčad je defenzivno odigrala fenomenalno

Piše toni bilić
13. rujna 2024. - 23:51

Marko Livaja svojim je pogotkom donio Hajduku veliku pobjedu nad Dinamom u derbiju u Maksimiru, u 70. minuti se sjajno snašao na asistenciju Dominika Prpića.

- Velika pobjeda u derbiju, momčad je defenzivno odigrala fenomenalnu utakmicu. Čekali smo tu neku kontru, polukontru, znali smo da ćemo je imati i na kraju smo je iskoristili. Momčadski smo odigrali pravu utakmicu – rekao je Livaja i nastavio:

- Ova utakmica nam treba biti poticaj za dalje, imamo dosta mladih momaka i nadam se da će neki od njih iskoristiti šansu kao što je mali Prpić danas iskoristio, odigrao je fenomenalnu utakmicu. Moramo raditi, definitivno imamo kvalitete, dosta mladih koji imaju potencijala i nadam se da će ga iskoristiti.

Tko časti na odmorištima na putu do Splita, Prpić ili Livaja?

- Bit će i od mene nešto, on je još mlad, neka nastavi ovako igrati i nadam se da će u budućnosti ostati ovdje s nama i uživati – pun je hvale Livaja za svog asistenta Prpića.

Hajduk je pvi put ove sezone spojio dvije pobjede, u utorak mu slijedi kup utakmica kod Bilogore 91 u Grubišnom Polju.

- Treba i to odraditi, znamo što je bilo prošle sezone, bili smo prvi na polusezoni, imali smo neke nizove pobjeda – dodao je Livaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 23:57