StoryEditorOCM
Hajdukvruća roba

Marin Ljubičić blizu prodaje u Italiju: povratkom Nikole Kalinića, uz neprikosnovenog Livaju, Bijeli će pokušati zaraditi na mladom napadaču

2. siječnja 2022. - 13:15

Marin Ljubičić (19) tražen je napadač u Italiji i očekujemo da se tijekom siječnja dobro plasira! To ne bi bilo iznenađenje, dapače.

Već smo Nikolu Kalinića parkirali u Hajduk, pa iako tek treba riješiti papirologiju na relaciji Verona – Hajduk, dogovoriti detalje, pa da se transfer obznani, logično je očekivati i da se iz Hajduka – prodaje.

Teško je gomilati momčad s asovima, a da istodobno ne osvježiš blagajnu i napraviš lufta u momčadi, da postava ne postane prebukirana.

U novogodišnjem raspoloženju špekulacija, na povratak Nikole Kalinića najlakše je intervenirati prodajom - Marina Ljubičića.

Mladi napadač „piza” na tržištu, glasine idu toliko daleko da se čeka objava odlaska već idućih dana, no ne bismo nužno žurili unaprijed.

Klub(ovi) i priželjkivana brojka oko koje se vrti transfer zasad su obavijene tajnom. Međutim, nesumnjivo je da će bit prometno u Poljudu tijekom siječnja i prijelaznog roka koji tek počinje, a mladi napadač koji će u veljači napuniti 20 godina svakako je potentna roba.

Povratkom Nikole Kalinića, uz neprikosnovenog Marka Livaju, te Jana Mlakara koji je na dispoziciji i željan minutaže na poziciji špica, logika je da se zaradi na - Ljubičiću.

Marin se i tijekom jeseni i bez Kalinića mučio da izbori pravu minutažu, no talenat i perspektiva nije upitna, kao ni interes, prije svega iz Italije.

U kombinacijama za Italiju osim Marina Ljubičića je i - Emir Sahiti. I što se tiče stanja u momčadi našlo bi se načina da se obojica nadoknade...

Obojica su u kombinacijama s talijanskim klubovima, za Sahitija se navodi čak i poimenično interes, na primjer Parma, ali oni su u drugoj ligi i kao takvi manje su interesantni, dok se otprije zna da Sahitija jako cijeni Ivan Jurić s kormila Torina, a i Verona Igora Tudora, odakle se vraća Nikola Kalinić, pozna kvalitete novopečenog reprezentativca Kosova.

Sa strane Sahitija intencija je da ostane proljeće u Hajduku, da učvrsti poziciju i podigne cijenu, nije mu odmah do prodaje, premda valja vidjeti što će u Poljudu na to kazati.

Prvo ime za prodaju svakako bi bio Ljubičić, može postići cijenu koja bi zadovoljila Hajduk i opravdala takvu prodaju.

Hajduk se misli pojačati, to nije sporno, Kalinića smo već apostrofirali, Filip Bradarić je izrazio želju za povratkom, uvijek to kaže, ta želja stoji kao trajni nalog u banci, premda ugovor u Saudijskoj Arabiji (Al Ahli) ima do ljeta 2023...

A ne možeš stalno dovlačiti igrače, a da ne oslobodiš malo mjesta, napuniš i blagajnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 19:32