StoryEditorOCM
Hajdukna sve se pazilo

Mala Nava prvi je put gledala tatu uživo na stadionu, majka ju je ‘skockala‘, preslatka je i u posebnom društvu

Piše Sport SD
7. listopada 2024. - 09:59

Hajduk je u 9. kolu Supersport HNL-a uvjerljivo nadigrao Šibenik s 4:0. Bila je to prava fešta na Poljudu.

Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu, a sve je krenulo tako što je Dajaku kao na pladnju poslužio Rakitića, a bivši hrvatski reprezentativac na oduševljenje punog stadiona postigao svoj prvijenac u bijelom dresu, već u drugoj minuti utakmice. Nedugo zatim, eurogol je ponovno zabio mladi Bruno Durdov. U 17. minuti je lažnjakom izbacio svog čuvara i zakucao loptu u mrežu Antonija Đakovića.

Nastavak nije donio ništa drugačiji nogomet, u 62. minuti zabio je na asistenciju Prpića i toliko osporavani Anthony Kalik. Očito utakmica ne može, a da Marko Livaja ne zabije. U 89. minuti je spremno dočekao povratnu loptu Stipe Biuka i pogodio za konačnih 4:0.

Posebna je to bila utakmica i za obitelj Dajaku-June. Leonie June, djevojka Leona Dajakua prvi put je na utakmicu povela i kćer Navu. Djevojčica je bila skroz "skockana", vidi se da je mama pazila na svaki detalj dok je birala modnu kombinaciju. No, Nava i Leonie nisu bile same u društvu. S njima je bila i djevojka kažnjenog hajdukovca.

Kennedy Gallegos, bolja polovica Rokasa Pukštasa, također je gledala susret na Poljudu, iako njezin dragi nije bio ni u zapisniku protiv Šibenika. Podsjetimo, najskupljeg igrača Hajduka trener Gennaro Gattuso je kaznio zato što je Amerikanac dan prije utakmice odradio individualni trening koji nije bio u dogovoru s klubom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 10:00