StoryEditorOCM
HajdukHajduk je lipota

Livaju isprašili, a on zasjao u odijelu. U ovakvom izdanju ga nikad prije niste vidjeli

Piše SPORT SD
7. prosinca 2023. - 18:56

Hajduk je jučer predstavio svoj kalendar, na Zvončacu, bio je to pravi happening zadovoljstva među pristalicama „bijelih” i kratka, ali slatka zabava pod egidom „Hajduk je lipota”.

A prvi put na njemu su i – nogometašice, ono što se nekoć zvalo ŽNK Marjan Hajduk je usisao u svoj pogon, sad je to ŽNK Hajduk i hajdučice imaju svoj zamah u prvoligaškoj konkurenciji, uz muške prvotimce.

Kao svojevrsni ‘teaser‘, Hajduk je objavio prvu fotografiju u kalendaru, u kojoj su u posebnim, svečanim izdanjima zasjale prvotimke Ana Bakalar, Sanja Ratković, Natalie Štrkalj i Lucija Vrdoljak i prvotimci Lovre Kalinić, Dario Melnjak, Zvonimir Šarlija i Marko Livaja.

Sada su i objavili video i fotografije kako su se hajdukovci i hajdučice sređivali i dotjerivali za foto-shoot. Kako to inače biva kod profesionalaca, svi su se trebali našminkati, i cure i muškarci. Tako su svi sjeli ispred ogledala pred vizažiste i vizažistice, i sve ih se dobro napudralo i isprašilo. Ništa nije prepušteno slučaju, sve je trebalo biti tip-top za novo izdanje kalendara.

image
Hajduk/Instagram
image
Hajduk/Instagram
image
Hajduk/Instagram
image
Hajduk/Instagram
image
Hajduk/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:31