StoryEditorOCM
Hajdukkultni turnir

Livaja i Rakitić pozivaju na Prvenstvo svita: na legendarnoj Skalini igrat će se u spomen na Pipa i Milu

Piše Slaven Alfirević
6. kolovoza 2024. - 21:27
Zaštitni znak turnira i veliki promotor Mark Livaja ove godine neeće igrati, ali poziva sve na SkalinuDuje Klarić/Cropix

Ružomberok prije i iznad svega, ali priprema se i "PRVENSTVO SVITA U BALUNU NA SKALINI 2024", nazvan je i MEMORIJAL PIPA I MILE, uz imena legendarnih preminulih prijatelja Jadrana...

Iz smjera Jadrana stiže nam tako obavijest kako se "ove godine nastavlja s organizacijom  Malonogometnog turnira popularnog naziva PRVENSTVO SVITA U BALUNU NA SKALINI". Počinje od 18. kolovoza na legendarnoj plaži Jadrana, na Zvončacu i slavnom betonskom terenu, igralištu poznatom kao "skalina", te ove godine turnir, kako rekosmo ujedno nosi imena legendarnih preminulih prijatelja Jadrana i ovog turnira, "PIPA & MILE".

Spomenuti turnir u prethodnih godina održavanja postao je kultni događaj u gradu Splitu i Dalmaciji, jer vjerujte, ovakav turnir nema nitko na svijetu. Kako zbog svoje specifičnosti igranja na skalini tako i zbog posebnih pravila, a svakako i prekrasnog ambijenta podno Sustipana na plaži bazena Jadrana.

Za ovaj turnir se uvijek traži karta više (tako se kaže, mi ne naplaćujemo karte, kažu vrijedni organizatori), odnosno krcate su (improvizirane) tribine i na svim utakmicama bile su ispunjene "do posljednjeg mjesta". A što je stvaralo vrhunsku atmosferu i sliku za pamćenje, pa se i ove godine očekuje rekordan broj ekipa i gledatelja.

Zaštitni znak ovoga turnira je MARKO LIVAJA koji sve svoje slobodno vrijeme provodi upravo na ovoj plaži i terenu, a od ove godine podršku turniru daje i IVAN RAKITIĆ, slavni naš reprezentativac i najnovije pojačanje Hajduka.

Ove godine se organizira i turnir za djecu do 10, 13 i 15 godina starosti/mladosti.

Pripremljene su i nagrade, prvo mjesto donosi 1500, drugo 750, treće 400, a četvrto 300 eura, uz pehare i nagrade za najboljeg igrača i strijelca turnira.

Budući da ovo vrijedi i kao izravna obavijest i da se animira pučanstvo i svi koji žele pokazati nogometno umijeće "na skalini", evo informacije da kotizacija po ekipi je 40 eura, igra se po pravilima trojica (3) igrača u terenu, plus tri (3) rezerve.

Prijavljuje se na mobitel 092 204 66 77.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 16:15