StoryEditorOCM
Hajdukloše vijesti

Livaja će zbog ozljede s travnjaka izbivati tjedan dana, upitno je hoće li zaigrati protiv Šibenika

26. ožujka 2023. - 21:20

Marko Livaja je ozlijeđen i neće igrati protiv Turske, ne putuje danas u Malu Aziju, odluka je liječničkog stožera reprezentacije. Livaja znači ostaje u Splitu, a „vatreni” će danas prema Bursi... E sad koliko će trebati da se Livaji oporavi teško je predvidjeti. Neslužbeno se računa oko sedam dana i pod velikim mu je upitnikom nastup za Hajduk u Šibeniku u subotu u nastavku prvenstva.

Kad smo vidjeli Livaju kako šepa u nedjeljno jutro baš kao što se mučio i na travnjaku prilkom zamjene na utakici protiv Walesa, očekivali smo baš tu vijest koja je doista i stigla rano poslijepodne. Nije nas iznenadila. Livaja ne može igrati, pa nema smisla ni da putuje u Tursku.

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je tako bez dvojice napadača, Marka Livaje i Bruna Petkovića koji nije mogao igrati ni protiv Walesa, priopćio je HNS službeno tijekom nedjeljnog poslijepodneva. Napuštaju reprezentaciju, Petkovića boli koljeno.

Livaja je dobio udarac u leđa, držao se za kuk, nije valjda nešto ozbiljnije, mišić na tom području može se oporaviti relativno brzo nakon što je pretrpio snažan udarac, ali ne i isti čas. Treba proći tjedan dana od udarca...

A to je i snažan udarac ne samo za našu reprezentaciju, nego i za Hajduk i ambicije „bijelih”, njegove navijače, rijetko Livaja izostaje iz momčadi i u pravilu nikad nije ozlijeđen.

Što se tiče sastava Hrvatske logično se čini rješenje da se Andrej Kramarić preseli na poziciju centarfora, a na desno krilo bi onda mogli ili Mario Pašalić, Nikola Vlašić, a možda i Lovro Majer, izbornik Zlatko Dalić je rekao da ima dovoljno igrača na raspolaganju i da ne namjerava nikoga dodatno pozivati pod barjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 04:04