Hajdukfrancuzi misle ozbiljno

Lille ne odustaje od Bradarića, Hajduku stigla još jača ponuda

Piše Slaven Alfirević
hajduk_gorica6-041118

Neće ni Lille stajati skrštenih ruku, koliko se zna, a sigurno je, Lille će za Domagoja Bradarića podebljati ponudu i ona bi trebala poskočiti za milijun eura.

Dakle, Lille bi bio spreman dati 3,5 milijuna Hajduku plus bonus od pola što bi doseglo do razine od četiri milijuna eura.

Mobitel sportskog direktora Saše Bjelanovića je užaren, jer sad nakon što je izronila na vidjelo priča oko Manchester Cityja i Ante Palaverse te spremnost Hajduka da ipak otvori razgovore s engleskim bogatunima, a ne da ih suho odbije, preko "francuske veze" javljaju kako - "i oni konja za trku imaju".

Ako je Hajduk odbio 2,5 milijuna do tri, što kaže na 3,5 milijuna do četiri?

A gdje je još interes za Marija Vuškovića koji nije konkretiziran, te za Darka Nejašmića koji zatvara ovu sretnu Hajdukovu djetelinu, djeca od četiri zlatna lista.

Lille je ozbiljno zagrizao za Bradarića, na prvu odbijenicu rekao je da će pričekati do 31. siječnja, no situacija oko Manchester Cityja i Palaverse i njih mobilizira. Traži se novi kontakt s Bjelanovićem, pa dalje kako ide razina odlučivanja. Ne pristaju na odbijenicu.

Lille želi Bradarića, to je sigurno i povećava iznos transfera za okrugli milijun od prve ponude.

 

#HAJDUK#MERCATO#DOMAGOJ BRADARIć#LILLE