StoryEditorOCM
Hajdukduhovito

Legendarni reprezentativac posjetio ‘malog brata‘ Rakitića; uh kako mu je ‘spustio‘ radi Hajduka, o ovome će se pričati

Piše Sport SD
28. srpnja 2024. - 19:52

Zajedno su nosili dres hrvatske nogometne reprezentacije, legendarni napadač upisao je 41 nastup i 12 golova u kockastom dresu. Karijeru je okončao 2013. godine u dresu Mainza, a davne 2007. počeli su problemi sa zdravljem. Tri puta mu je presađivan bubreg, a uz sve probleme pokupio je i virus zbog kojeg mu je otpala kosa.

Zbog problema sa zdravljem Klasnić je morao prekinuti karijeru, a nakon gotovo 13 godina zadovoljena je pravda. Dobio je pravnu bitku protiv liječnika Werdera, koji nisu prepoznali njegove probleme s bubrezima.

Oni i Ivan Rakitić i Ivan Klasnić, a proglašeni su 2008. uoči Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj ‘buntovnicima‘, jer nisu željeli biti na klupi, nego su očekivali mjesto u udarnih 11.

- Postoji opasnost da se ta situacija ponovi. Vidjet ćemo što će odlučiti izbornik Bilić. U Portugalu sam bio navijač i ne želim da se to ponovi na ovom Euru - poručio je tada Klasnić.

Rakitić i Klasnić stalno se prate i veliki su prijatelji, a 2019. je Ivan savjetovao - Ivana. Bilo je to kada je Rakitić bio na odlasku iz Barcelone.

- Iskreno, mislim da ni Ivan ne zna kako će to završiti. Ja sam mu samo dao savjet da svakako pokuša osigurati nastavak sezone u Barceloni jer je on predobar igrač da bi ga netko mogao zamijeniti. Toliko toga im je dao i pružio, pa tko god da došao, on bi trebao imati prednost. Ali ako ga već žele maknuti, onda sam mu preporučio da se vrati u Sevillu, u klub u kojem je sjajno igrao te uz koji je vezan i zbog supruge - govorio je tada Klasnić.

Sada je posjetio Rakitića, a na vrećicu s poklonom nalijepio je natpis ‘novi fosili‘ uz poruku ‘malom bratu‘. Jasno je da aludira na godine, koje su samo broj, ali nakupilo ih se, a Rakitić je u Hajduku na novom početku. Duhovita poruka Klasnića - ‘novi fosili‘.

image

Rakitić i Klasnić

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 05:26