StoryEditorOCM
Hajdukslužbeno

Laszlo Kleinheisler novi je igrač Hajduka! Pogledajte video kojim je predstavljeno veliko pojačanje

Piše SPORT SD
2. siječnja 2024. - 19:06

HNK Hajduk i Panathinaikos FC dogovorili su posudbu 29-godišnjeg veznjaka Laszla Kleinheislera do kraja aktualne sezone! Laszlo će se odmah na početku priprema za nastavak sezone priključiti Bijelima, a u Hajduku će nositi dres s brojem 30, objavio je klub na službenoj stranici.

Kleinheisler je rođen 8. travnja 1994. u Kazincbarciku u Mađarskoj. Svoje prve nogometne korake napravio je u Puskas Akademiji u Mađarskoj gdje je 2013. godine upisao i prvi seniorski nastup. Uspješno je nastupao još za mađarski Fehervar, njemačke Werder Bremen i Darmstadt, zatim se vratio u svoju domovinu gdje je jednu sezonu igrao za Ferencvaroš sve do 2017. godine kada odlazi u kazahstansku Astanu, a zatim godinu kasnije stiže u Osijek za koji je odigrao pet sezona i prometnuo se u jednog od najboljih pojedinaca u momčadi. Prije godinu dana prešao je u grčki Panathinaikos za koji je upisao ukupno 21 nastup, a dva puta se upisao u strijelce. 

Laszlo ima veliko iskustvo igranja u Hrvatskoj, za Osijek je u svim natjecanjima upisao ukupno 131 nastupa te postigao 21 pogodaka. Posebno vrijedi istaknuti i da je za A reprezentaciju Mađarske upisao respektabilnih 47 nastupa te je pri tom postigao tri pogotka. 

Kako je Hajduk predstavio Kleinheislera, pogledajte ispod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 10:05