StoryEditor
Hajdukprivatne obveze

Kumrić pojasnio razloge odustajanja od kandidature za predsjednika Hajduka i odbacio špekulacije da mu je NO postavio određene uvjete

23. listopada 2020. - 13:04

Oliver Kumrić nam se javio, pojasnio je da su doista obiteljski razlozi, poteškoće privatne naravi to zbog čega odustaje od kandidature za predsjednika uprave Hajduka. A hbio je probran među završnu sedmoricu koji ulaze u najuži krug odabira po natječaju Nadzornog odbora "bijelih":

- Želim odagnati sve špekulacije koje se stvaraju oko obiteljskih razloga zbog kojih odustajem. To su stvarni i jedini razlozi. Nitko mi baš ništa nije uvjetovao od Nadzornog odbora, niti su po srijedi bilo kakve razlike u razmišljanju. Doista se radi o privatnim obvezama, a morate me razumjeti da o tome ne bih detaljno pričao - rekao nam je Oliver Kumrić.

Prvi favorit za predsjednika, rekao nam je i ovo:

- Ja sam prošlog tjedna obavijestio dečke s kojima sam razgovarao, članove Nadzornog odbora da odustajem. Nitko mi prije toga nije rekao da ću baš ja biti predsjednik, to su naprosto špekulacije u medijima. Dakle, ne ostavljam ih u trenutku kad sam ja već unaprijed odabran. To nije točno. Nitko mi nije rekao "ti ćeš biti". Naprosto, izašao sam iz postupka kad su ostala sedmorica na sceni... Moje privatne obveze su narasle, a ja ostajem na raspolaganju budućem predsjedniku i upravi da pomognem koliko mogu u datom trenutku, budem li u prilici i ako me oni budu pozvali - kazao nam je Oliver Kumrić.

item - id = 1052789
related id = 0 -> 1128800
related id = 1 -> 1128743
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 04:36