StoryEditorOCM
Hajdukstrateg Pločana

Krstičević: Nama je ovo bila relaksacija! Pitanje je što treba za nešto više. To će se pokazati u sljedećim utakmicama

Piše Frane Vulas
31. listopada 2023. - 16:50

Jadran LP je poražen, ali trener domaćih Mišo Krstičević nije puno žalio.

- Hajduk je stvarao šanse. Naš vratar je branio odlično. Na kraju je to zaslužena pobjeda Hajduka. Trudili smo se i borili. Prije dva dana smo imali jako tešku utakmicu. Pobjeda Hajduka je realna, iako smo prvi gol dali sami sebi. Imali smo par udaraca na gol, ali to je bilo malo za nešto više u ovoj utakmici.

Pločani su fizički parirali Bijelima...

- Momci su se u prošlom susretu potrošili. Ovo nam je došlo kao relaksacija, da odigramo dobru utakmicu u prekrasnom ambijentu. Ljudi, Dalmacija, Neretva... Svi su došli u Ploče i to nam je najveća nagrada.

Hajduk je izborio pobjedu, ali daleko je to idealne igre.

- Mislim da je bila solidna utakmica. Pred kraj smo i više napadali. Hajduk je igrao dobro za pobijediti Jadrana. Pitanje je što treba za nešto više. To će se pokazati u sljedećim utakmicama. Imali su dosta udaraca i šansi, tako da nije to loše. Znam da su nas shvatili ozbiljno. Bili su u karanteni, igrali s prvom ekipom.

Sjajan je bio vratar Jadrana Kalac. Obranama je izluđivao Hajdukove napadače.

- Kalac je danas prvi put branio, inače je rezerva. Ali zaslužio je priliku svojim radom. Odlično je branio. Kuqi je dobar igrač, nedostajao nam je Medić, naš prvi napadač. Slijede utakmice koje su nam važnije od ove. Najvažnije je da je bila dobra fešta i da nije bilo problema – zaključio je Krstičević.

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 13:37