StoryEditorOCM
Hajduknova sredina

Krajem prošle sezone je napustio Poljud, povezivalo ga se s nekoliko klubova, a odlučio je ostati u HNL-u

Piše K. M.
26. srpnja 2024. - 16:11

Istekom ugovora krajem prošle sezone iz Hajduka su otišla trojica igrača među kojima Vadis Odjidja-Ofoe, Filip Čuić te Dino Mikanović. Istekao je ugovor i Nikoli Kaliniću, ali on nije otišao nigdje već je ostao na funkciji sportskog direktora u klubu, Odjidja-Ofoe je isto završio igračku karijeru, Čuić je otišao u Lokomotivu, a Mikanović je tražio novu sredinu i uspio je pronaći.

Nudili su se desnom beku kao opcije Šibenik, Osijek i Gorica, a odlučio je na kraju potpisati ugovor s potonjima. Gorica će tako biti novi klub Dina Mikanovića koji u karijeri dosad nosio dresove danskog Aarhusa te kazahstanskog Kairat Almatyja iz kojeg se vratio u Hajduk. 

image
Vojko Bašić/Cropix

Prošle sezone povezivao se s Osijekom iz čije omladinske škole je stigao na Poljud kao kadet. U Gorici će ponovno zaigrati s bivšim kapetanom Mariom Maločom s kojim je igrao u Hajduku.

U redove ‘bijelih‘ se vratio u mandatu sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa kao konkurencija Gergu Lovrencsicsu čije je mjesto ubrzo zauzeo, no ozljede mjesto mu je zauzeo Niko Sigur, a prošle sezone je stigao i Fahd Moufi koji je bio trenerima izbor prije njega.

Stoga je Mikanović istekom ugovora i napustio Poljud, a sad će nastaviti karijeru u momčadi koja je prošlu sezonu zaključila na sedmom mjestu u HNL-u. 

image
Vojko Basic/Cropix
image
Ivan Perić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 21:56