StoryEditorOCM
Hajdukkonačno

Kraj najveće transfer sage u HNL-u: Hajduk i Osijek dogovorili transfer Mihaela Žapera, evo i detalja

31. kolovoza 2023. - 10:33

Hajduk i Osijek postigli su dogovor oko transfera Mihaela Žapera (25) i on bi uskoro trebao postati novi igrač Bijelih.

Kako neslužbeno doznajemo, vrijednost transfera trebala bi iznositi milijun eura plus potencijalni bonusi, a sve bi se trebalo do kraja definirati u nadolazećim danima. Podsjećamo, prijelazni rok za HNL klubove traje do 8. rujna.

Saga oko dolaska prošlosezonskog kapetana Osijeka Žapera na Poljud traje gotovo cijelo ljeto. Nogometaš koji može igrati u veznom redu ili na poziciji stopera bio je uporan u želji da ode u Hajduk, u klub koji simpatizira, ali Osijek ga je želio svim silama plasirati u inozemstvo, nije bio za opciju da pojača izravnog rivala Hajduk. Najmanje dvije ponude ‘bijelih‘ Osijek je odbio na početku ljeta. Posljednja prethodna ponuda Hajduka iznosila je navodno oko pola milijuna eura, a Osijek je to glatko odbio.

Zadnjih dana tako je bila aktualna opcija da igrač ode u Samsunspor, Osijek je bio sklon tome da Žaper pojača turski klub. No, pojavio se Hajduk sredinom ovog tjedna s novom, ‘podebljanom‘ ponudom koji je klub s Opus Arene sada prihvatio. Žaper je pred vratima Poljuda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 02:50