StoryEditor
HajdukDOMAĆIN ISKAZAO LJUBAV HAJDUKU

Kožulj načeo svoje, Carrillo zadovoljan prikazanim: Uvježbavamo neke taktičke postavke, sve mi je bilo super

6. listopada 2017. - 19:32
RMT_1026.JPG

Hajdukova pobjeda okrugla i ne prevelika, igra prijateljska, trening "bijelih" među prijateljima. Vitez se dobro nosio. I poznate nam face u njihovim redovima, Vuković, Novak, Peko.

Travnjak se dobro držao cijelo vrijeme, premda ga je propisno natapalo, a Vitez je izdržao – 45 minuta. Toliko je mreža domaćina mirovala, a igrači više pazili da se ne ruvinaju u teškim uvjetima za igru. Nije to bio blatnjak, ali sasvim klizava, opasna podloga... I jedva osam stupnjeva u zraku, (pro)hladno.

I onda je Hajduk poveo doslovce u zadnjoj sekundi prvog dijela, nakon centaršuta Tudora s desne strane lopta se odbila do Kožulja koji je ubacio u mrežu iz drugog pokušaja. Tko će nego svoj svome, Kožulj je u Vitezu svojedobno igrao godinu dana i svi su ga – pričaju – zavoljeli kao dobrog dečka. A on njima – gol. Tako je Hajduk poveo...

- Ovo ti je naša preslika prvenstva. Igraš, igraš i u zadnji čas primiš – kaže nam Slavko Brekalo, Širokobriježanin omiljen u Vitezu. Žalio je za primljenim pogotkom.

"Bijeli" su inače prikazali opet formaciju 4 – 2 – 3 – 1 i tu se dade iščitati novo Carrillovo opredijeljenje. I Tonio Teklić na poziciji iza dva špica. I Ohandzi 80 minuta, ali se nije sastao s pogotkom. Visoki 193 centimetra Kosovar Sadiki kvarat od ure na probi, ne možeš ništa ocijeniti.

Drugi gol je pri kraju dao Prtajin, na veliko veselje navijača "bijelih", udarac iskosa, nekoga je zakačilo, ušlo iza Ćutahije, bio je tu šut poludesno, iskosa, van šesnaesterca.

I još treći u zadnjoj sekundi utakmice, Barry s ruba kaznenog prostora, precizno. Dva gola u zadnjim sekundama je Hajduk dao...

- Zadovoljan sam s atmosferom, svi ovdje vole Hajduk i važno je doći i pokazati se među navijačima tamo gdje te svi vole i jedva čekaju, napuniš se ponosom... Zadovoljan sam igrom, uvježbavamo neke taktičke postavke. Sve je bilo super – ispričao je nakon dvoboja Joan Carrillo.

Vitez - Hajduk 0:3

Vitez. Gradski stadion. Gledatelja oko 2000. Međunarodna prijateljska nogometna utakmica.

Sudac Ilija Živković (Orašje, BiH).

Strijelci: 0:1 Kožulj (45), 0:2 Prtajin (75), 0:3 Barry (90)

Vitez: Tirić – Mamić, Tipirić, Brekalo, Novak – Šantić, Vuković - Peko, Bojo, Đerić – Karić. U drugom poluvremenu: Ćutahija – Livaja, Bajo, Miletić, Ćosić - Miketek, Franjić - Đokić, Vukoja, Bibić - Zukić.

Hajduk: Stipica (od 46. Letica) – Tudor, Batarelo (od 71. Sadiki), Lopez, Fomitschow (od 71. Šuto) – Radošević (od 46. T. Bašić), Kožulj – Šehić, Teklić (od 71. Prtajin), Jandrek (od 76. Babou) – Ohandza (od 83. Barry).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. kolovoz 2022 16:03