StoryEditorOCM
Hajdukzatvorene za javnost

Kod Gattusa radi se žestoko, u četvrtak će Bijeli odigrati čak dvije utakmice, ovo je zadnja provjera pred Europu

Piše Sport SD
16. srpnja 2024. - 10:36

Hajduk novu natjecateljsku sezonu otvara 25. srpnja na Poljudu, u drugom pretkolu Konferencijske lige igraju Bijeli protiv HB Torshavna. Uzvrat je 1. kolovoza na Farskim otocima. Središnji dio priprema odradili su Bijeli u Sloveniji i upisali dvije pobjede, remi i poraz.

Momčad trenera Gennara Gattusa odigrat će još dvije prijateljske utakmice, obje u četvrtak 18. srpnja. U deset ujutro igrat će Bijeli protiv Croatije iz Zmijavaca, dok je popodne u 18 sati na rasporedu ogled protiv Širokog Brijega. Igra se na pomoćnom igralištu Poljuda, a obje će biti zatvorene za javnost.

image

Kadrovi s utakmice Hajduk - Fenerbahče

Damir Krajač/Cropix

- Svaka je utakmica dobrodošla. Svaku utakmicu analiziramo, promatramo naše greške i tražimo prostor za napredak. Treba odlučiti tko će igrati prvu utakmicu u Europi. Ne postoje glavni igrači u momčadi. Postoje igrače koji imaju kvalitetu, ali potrebno je znati tu kvalitetu prilagoditi ekipi. Tko se bude najviše dokazao, taj će igrati. Na prvu ruku momčad s Farskih Otoka izgleda kao jedna jednostavna ekipa. Imaju specifičan stil, trenira ih talijanski trener. Moramo se dobro pripremiti, Na papiru to izgleda kao jednostavna utakmica, ali bit će jako teško, izjavio je nedavno trener Hajduka Gennaro Gattuso.

Podcijenjen. Krivo procijenjen. Ali usmjerite svjetla reflektora na njega i njegova je veličina jasna kao dan; vrime je

Vijest iz noćne more za navijače Hajduka: Ivanu Perišiću veliki nogometni klub nudi milijunski ugovor

Nakon drugog pretkola Konferencijske lige slijedi otvaranje HNL-a, Bijeli u prvom kolu na Poljudu dočekuju Slaven Belupo, igra se u nedjelju 4. kolovoza u 21 sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 08:54