StoryEditorOCM
Hajduk(A)Ferra Pezzi (3)

Kaštelani mogu odahnuti, javio nam se Edo Pezzi i sve objasnio: ‘Žao mi je, nisam imao namjeru uvrijediti ikoga‘

Piše Ivan Renić
22. ožujka 2023. - 20:35

Prašinu je danas podignula izjava Ede Pezzija. On se, pak, osvrnuo na ono što je rekao Hajdukov prvotimac Ferro o juniorima.

- On je reka šta je reka, pravi se mangup, doša je iz Portugala, a ne može igrat ni u Kaštelima, propa je svugdi, a dili lekcije našoj dici.

Nezgodno se, međutim, u tome "očešao" o Kaštelane kojima nije najbolje sjela takva usporedba, kao da su simbol nečega najgorega... Pisali smo o tome kako je jasno na što je šjor Pezzi mislio, no prekaljeni novinar ništa nije prepustio slučaju. Sam nam se javio kako bi pojasnio što je pjesnik zapravo htio reći.

- Ajme, ajme, ovo je ispalo baš nezgodno. Žao mi je, nije mi bila namjera uvrijediti Kaštelane, ni njihov sport. Htio sam kazati samo da Ferro nije ni za nekog trećeligaša - kazao je Pezzi.

Kaštela su Hajduka dala toliko igrača od kojih su neki ušli i u legendu. Mićun JovanićSlaviša ŽungulIvica Vastić, Denis Putnik... Pa, Marko Livaja, Mario PašalićAntonio MilićGoran JozinovićMario Ćurić..

- O kaštelanskim sam sportašima napisao toliko tekstova, promovirao sam tamošnji sport, podržavao sve što za odbojku čini kapetan Berket. Žao mi je što je došlo do ovakvog nesporazuma - poručio je.

Eto, dakle, prijepor je razriješen, zle krvi nije bilo. Mirnije će se spavati večeras u "sedan mista"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 09:04