Hajdukoko sokolovo

Kasno je plakati za prolivenim mlijekom: stručna ekspertiza potvrdila da je Hajduk oštećen u Zaprešiću; Dinamo slavio pogotkom iz dvojbene situacije

Piše R.R.

Tako to obično biva, propustiš puno toga, napraviš neke pogrešne poteze u završnici akcije i onda na kraju budeš i kažnjen. Potvrdio je Mario Strahonja u emisiji Stadion da je Hajduk oštećen i da je sudac Mario Zebec morao u 56. minuti pokazati na "bijelu točku". Tahiraj se dobro namjestio, pucao, a Grgić rukom odbio loptu u korner.

Po mom mišljenju to je trebao biti jedanaesterac, obrambeni igrač Intera cijelo vrijeme prati akciju, svjesno ide svojim tijelom i rukom, ovo je za najstrožu kaznu – pojasnio je Strahonja.

Jednako tako Strahonja je pohvalio i odluku Zebecova pomoćnika Stolnika koji je u 45. minuti pokazao zaleđe napadača Intera. Iako je bila vrlo teška situacija i minimalno zaleđe Stolnik je očito bio dobro postavljen i nije propustio pokazati nedozvoljenu poziciju, iako i da je prepustio prednost napadaču teško da bi mu netko mogao puno zamjeriti s obzirom na to da se radilo o centimetrima.

Mario Strahonja je skrenuo pozornost i na zgoditak Dinama protiv Varaždina, situaciju iz 77. minute kada je Gavranović zabio za pobjedu. Nakon ubačaja Olma dojam je da je loptu na putu prema golu dodirnuo jedan od igrača Modrih, ali to je bilo jako teško vidjeti, barem pomoćnom sucu. Ali akcija je puštena do kraja i Gavranović je zabio za pobjedu.

#HAJDUK#OKO SOKOLOVO#KAZNENI UDARAC