StoryEditor
HajdukMix zona

Kapetan Hajduka sretan prikazanim: Ovo je najvažnija pobjeda otkad smo ovdje, pokazali smo karakter i ginuli jedan za drugoga

Piše V.B.
10. studenog 2019. - 21:58

Težak su dvoboj iznijeli igrači Hajduka na svojim plećima, trebalo je pokazati karakter, vratiti se u ritam nakon što su Osječani stigli početnih 2:0, ali izdržati i posljednjih dvadesetak minuta s igračem manje.

- Utakmicu smo imali u rukama do 2:0, a onda smo zbog pada koncentracije primili nezgodan gol za 2:1. Glavno je da smo se izdigli nakon primljenog drugog pogotka i uzeli tri boda. Ovo je najvažnija pobjeda otkad smo ovdje. Pokazali smo karakter i ginuli jedan za drugoga. Hvala navijačima na dolasku i nadam se da će i dalje biti tu za nas – kazao je kapetan Hajduka josip Juranović.

- Počeli smo dobro, vodili 2:0 i igrali agresivno, a onda smo si sami zakomplicirali situaciju. Naš treći gol bio je vrhunac našeg zajedništva. Kad su nam izjednačili, trebalo se podići iz mrtvih i to smo i napravili. Pokazali smo koliko vrijedimo – dodao je pouzdani stoper Bijelih Stefan Simić.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 01:08