StoryEditorOCM
Hajdukgosti rano poveli

Kalinić se bunio, ali suci nisu reagirali, pogledajte spornu situaciju nakon koje je Hajduk morao krenuti u lov

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
19. kolovoza 2024. - 10:19

Hajduk je u nedjelju upisao drugu prvenstvenu pobjedu, na Poljudu je preokretom u drugom poluvremenu s 2:1 svladao Varaždin. Pogotke za splitski sastav postigli su Filip Krovinović u 56. i Marko Livaja u 74. minuti.

Bijeli su pobjedom skočili na treće mjesto prvenstvene ljestvice sa sedam bodova, dva manje od vodećeg Dinama - pišu Sportske novosti.

Tako je Gennaro Gattuso dobio malo mira nakon prošlotjednog ispadanja iz Konferencijske lige od slovačkog Ružomberoka, a i navijači su stadion napustili u boljem raspoloženju iako Bijeli opet nisu očarali prikazanom igrom.

Varaždin je poveo u 8. minuti pogotkom kojeg je postigao Dimitar Mitrovski nakon ubačaja Michelea Šege. Međutim, neposredno prije pogotka napadač gostiju Marko Dabro je bio u kontaktu s Hajdukovim vratarom Lovrom Kalinićem, malo ga je odgurnuo i, dojam je, zasmetao mu prilikom intervencije.

Bunio se nakon te situacije domaći čuvar mreže, ali sudačka ekipa nije reagirala, pogodak Varaždina nije bio poništen, nego je Hajduk morao krenuti u lov na rezultatski zaostatak.

image

Igor Pajač i pomoćnici

Božidar Vukičević/Cropix
image

Trener Hajduka u razgovoru s Krovinovićem i Kalikom

Božidar Vukičević/Cropix
image

Lovre Kalinić

Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 22:35