StoryEditorOCM
Hajdukklikni i gledaj

Kakvo iznenađenje za navijače Hajduka! Sutrašnju premijeru Gennara Gattusa svi će moći gledati - mukte; evo gdje

Piše Sport SD
24. srpnja 2024. - 15:55

Odlične vijesti za navijače Hajduka stigle su pred prvu utakmicu sezone. Poljud će, kažu iz Hajduka, biti ispunjen do zadnjeg mjesta, ali svi će ipak imati priliku gledati svoje ljubimce uživo, bez obzira na to koju televizijsku platformu imaju kod kuće.

Bitna je ovo utakmica za ‘bijele‘, naglasio je to i trener Gennaro Gattuso koji nipošto ne želi opuštanje. A jedno od ključnih pitanja bilo je hoće li igrati Ivan Rakitić?

- Bit će Rakitić na utakmici, ali ne u sastavu. Ne znamo još početni sastav, od idućeg tjedna će se priključiti sastavu.

Ovakve utakmice su najgore, svi očekuju pobjedu, kako pripremiti momčad?

- Sve utakmice su teške, mi smo se dobro pripremili, ali naš protivnik igra dobar nogomet, imaju 16 utakmica u prvenstvu, trener im radi odličan posao. Vidjeli ste i na pripremama našim da nema lagane utakmice. Ja od svoje ekipe očekujem da nema straha. Poštujemo svakog protivnika. Teški su uvjeti, velika temperatura, ali nećemo se vaditi na to, idemo pobijediti.

Teški će uvjeti biti i za navijače, trebat će dosta ranije doći do Poljuda, ali barem je utakmica u 21 sat, kad žega ipak ostane nekoliko sati u prošlosti. 

- Sigurno je bolje sve riješiti u prvoj utakmici, želimo i sačuvati čistu mrežu i pobijediti. To nama obrambenim igračima daje dodatno samopouzdanje - rekao je Zvonimir Šarlija.

A gdje gledati tu Gattusovu premijeru, ako niste na Poljudu? Hajduk je upravo objavio da će prijenos ići na njihovoj platformi HDTV. Pa eto, uz nekoliko klikova do prijenosa uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 22:35