StoryEditorOCM
Hajdukajmo bijeli

Kakva uvertira za derbi na Maksimiru, Dinamo dolazi na Poljud, evo gdje sve možete gledati utakmicu

Piše Sport SD
8. rujna 2024. - 11:45

Derbi prije derbija odigrat će se danas na Poljudu. Svi s nestrpljenjem iščekuju ogled Dinama i Hajduka na Maksimiru koji se igra u petak 13. rujna. No, ako ne možete dočekati dotad ima rješenje za vas.

Dok iščekujemo onaj najstariji rivalitet da izađe na vidjelo imamo priliku vidjeti Hajdučice na djelu protiv Dinama u ženskom derbiju. Hajdučice su sjajno započele novu sezonu visokom pobjedom od 9:0 u Metkoviću, a sad ih u drugom kolu čeka nešto teži zadatak. Ogled protiv nogometašica Dinama na rasporedu je u nedjelju od 16.30 sati. Utakmica će se igrati na pomoćnom terenu stadiona na Poljudu, a ulaz je slobodan za sve koji žele pogledati i dati podršku nogometašicama Hajduka. Osim na stadionu, ovaj ogled možete pogledati i na HDTV-u.

Podršku s tribina zazvala je i kapetanica Ana Bakalar koja je zadovoljna startom i nastupom mladih igračica.

- Nakon duge pauze jedva smo dočekale nastavak prvenstva. Imale smo ipak nešto lakšu utakmicu na otvaranju u kojoj smo pokazale zavidnu efikasnost, a sada slijedi mnogo teži zadatak. Znam da se Dinamo u ovoj pauzi pojačao, stoga očekujem kvalitetnu utakmicu i pozivam navijače da nas podrže - između ostalog u najavi je rekla Hajdukova kapetanica.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 18:06