StoryEditorOCM
Hajdukstampedo

Kakva prilika, tisuću ulaznica spremno je za ‘bijele‘ za dvoboj protiv Fenerbahčea u Grazu, počela prodaja

Piše K. M.
8. srpnja 2024. - 11:45

Posljednji pripremni susret slovenskog dijela priprema Hajduk će zaključiti utakmicom u Austriji protiv Fenerbahčea, koji će ujedno biti i otvoren za javnost. Turci su pozvali ‘bijele‘ na prijateljski ogled u Graz gdje će biti ‘domaćini‘ na stadionu koji je nekad nosio naziv jednog od najpoznatijih Austrijanaca Arnolda Schwarzeneggera. Danas poznatiji kao UPC-Arena izgrađen je u ulici Ivice Osima, a prima oko 16 tisuća gledatelja.

image
Damir Krajac/Cropix

Kapacitet za prijateljske utakmice nešto je manji, a za ovu utakmicu s Fenerom predviđen je sektor od oko 1000 mjesta za navijače Hajduka.

S obzirom na ograničen broj mjesta valjalo bi požuriti po svoju kartu za utakmicu koja se igra od 19 sati u srijedu 10. srpnja. Karte se mogu kupiti isključivo online, cijena je 20 eura, a link za kupovinu ulaznice, ako ste odlučili pogledati ‘bijele‘ u ovom pripremnom susretu, možete pronaći ovdje.

image


 

Damir Krajac/Cropix

Dan prije ovog ogleda Hajduk će imati i probu s Ruh Lavovom koja je na rasporedu u 11.30 sati, a odigrat će se u trening kampu Kalcer Radomlja.

Ulaznice se mogu kupiti ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 09:42