StoryEditorOCM
Hajduksretno, mladenci

Kakva kamenčina! Morate vidjeti ovaj prsten, hajdukovac zaručio svoju djevojku, a i dijete je na putu, stiže uskoro

Piše Sport SD
30. srpnja 2024. - 08:46

Asti, kakav kamen! Nogometaš Hajduka objavio je prsten s kojim je zaručio svoju djevojku.

Zajedno već čekaju bebu, trebala  bi predivna Splićanka hvarskih korijena Kim van den Berg Emiru Sahitiju uskoro roditi dijete, a sada je izvjesno i da nam slijedi - vjenčanje.Hajdukov igrač Emir Sahiti i njegova draga Kim van den Berg doista vole putovati. Obišli su ne tako Istanbul, bili su na Palma de Mallorci, a jedan mini odmor, zasluženi nakon odličnog starta Hajduka u domaćoj ligi protekle sezone, iskoristili su da ‘skoknu‘ do Rima. 

Uživali su u ‘vječnom gradu‘, obišli su sve znamenitosti, a i i ‘mrknili‘ su po jedan Pinsa Romana sendvič.

image

Emir Sahiti i Kim van den Berg

Screenshot/instagram/emir Sahiti/

Kim je uvijek tu za Emira. Nakon ozljede zadobivene na utakmici protiv Rijeke izvan pogona je bio nekoliko tjedana.  A kako bi mu bilo lakše, odlučila ga je utješiti djevojka, Kim van den Berg poljubila ga je i pohvalila se na Instagramu, a poljubac je "preko" Hajdukovog šala. Koji grije i u najtežim vremenima, a još bolje uz poljubac.

U Dubaiju je Emir svojoj dragoj poklonio buket ruža i tortu s njihovom slikom.

image

Emir Sahiti i Kim van den Berg u Dubaiju

Instagram Screenshot/
image

Emir Sahiti u Dubaiju je svojoj Kim poklonio ruže

Instagram Screenshot/

Sahiti čeka prodaju, to nije tajna, ali čeka i - bebu. Hoće li Hajduk uspjeti poslati Emira dalje, a uz to i zaraditi prijeko potreban novac, ostaje vidjeti.

Prije dvije godine Hamburger je bio ozbiljno zagrizao za Sahitija, bilo je to vrijeme kad su ‘bijeli‘ na pripremama u Austriji igrali protiv svog epskog protivnika, a danas njemačkog drugoligaša koji nikako da se izvuče iz okova ‘Cvajte‘ lige i vrati se prvoligašima. Bilo je sve to skupa toliko blizu da je Bild poslao posebnog reportera koji prati ‘ha es fau‘, Babak Milani se zove naš kolega koji je u Austriju došao da već predstavi Sahitija navijačima HSV-a. No, transfer je odgođen...

Možda se baš Hamburger ovog ljeta ponovno pojavi u priči kao glavni akter uzimanja Sahitija iz Hajduka. Emir je u dvije godine bijelog dresa dodatno i konačno sazrio i opće je uvjerenje da je kucnuo čas za korak dalje, unosnu prodaju i odlazak.

Iz tabora Sahitija gdje Adrian Aliaj vodi glavnu riječ, može se saznati da je Italija, odnosno serie A glavna njihova želja. Znajući da Aliaj raspolaže sjajnim vezama, pa je i već spomenutog Tomu Bašića transferirao iz Bordeauxa u Lazio, jasno je da je Italija prva Sahitijeva želja.

Što se navijača tiče, a i trenera Gennara Gattusa, za Sahitija svakako ima mjesta u ovoj momčadi Hajduka. Ostaje vidjeti kako će se ta situacija rasplesti. 

Kim je sada objavila kratki video prstena s morem u pozadini te emotikonom srca i znaka beskonačnosti. Ne treba baš zvati Herculea Poirota da bi se zaključilo o čemu se radi.

image

Zaručnički prsten Emira Sahitija

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 23:50