StoryEditor
HajdukGlas naroda

Kako ste komentirali zbivanja oko finala Kupa pionira: 'Da nisam gledao, mislio bih da je bio rat'

Piše PSD
23. svibnja 2019. - 19:01
docek_pionira5-210519

Uvijek je lijepo ćuti i glas naroda, ovaj put je to bilo u vezi zbivanja s finale Kupa Hrvatske za pionire u Slavonskom Brodu i već "opjevanog" dvoboja između Hajduka i Osijeka. Pa i suđenja Zagrepčanina Ante Čuljka. No evo što ste nam kazali, prenijeli smo samo jedan mali dio "eha s portala".

Mira Pavljuk: Bravo za Torcidu, bravo za pionire. Na Maksimir da pošteno i dostojanstveno pokažemo svima da volimo sport u svoj njegovoj ljepoti, naravno i Hajduka dok igra sportski nije bitno koje mjesto osvoji i koliko bodova ima, ali je bitno da je to osvojeno na častan i pošten način. Svakom ko se tako ponaša pružit ćemo ruku, a ako pobijedi sportski i čestitat ćemo sportski.

Luka Marelić: Ne mogu vjerovati u kriterije ‘Da nisam gledao, mislio bih da je bio rat’ suđenja. Tako mi je žao gledati lica te uplakane djece. Ostavili su srce na terenu. Srce me boli gledajući tu nepravdu.

Ivica Perečinec: Kapa do poda!

Ivana Slišković Skovgaard: Bravo! Tako se dočekuju junaci!

Alen Žurić: Sudac si nije smio dopustiti da ga klinac isprovocira jer je stariji. Ali za psovke koje su po riječima gledatelja klinci uputili sucima nije kriv HNS nego trener i kućni odgoj

Stojan Filipović: Gledao sam juniore Dinama i Hajduka. Isključio dva igrača Hajduka i devet žutih. Da nisam gledao, mislio bih da je bio rat. Nekad se pitam ima li kraja lakrdiji.

Mario Kulušić: Vi ste ljudi izgubili busulu. Jel vi želite da neko izgubi glavu? Kako vas nije sram više? Sad su vam krivi i suci na pionirskim utakmicama?

Mladen Bilan: Kako to da se uvik događa na štetu jednog kluba?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 03:43