StoryEditorOCM
Hajdukakademija

Juniori Hajduka velikom pobjedom prekinuli crni niz: na Poljudu ‘stradao‘ Osijek

Piše SPORT SD
19. listopada 2024. - 15:55

Juniori Hajduka ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv Osijeka. Hajduk je pobijedio rezultatom 5:0, po dva pogotka postigli su Marino Žeravica i Lovre Lončar, a jednom se u strijelce upisao i Noa Skoko.

Bijeli su poveli već u 4. minuti. Žeravica je dobio upotrebljivu loptu, pobjegao svojim čuvarima i s ruba šesnaesterca prebacio nemoćnog gostujućeg vratara. Na 2:0 povisio je Lončar prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Naciljao je precizno Hajdukov igrač i lijevom nogom preko živog zida pogodio lijeve rašlje. Isti igrač uspio je i 11 minuta kasnije svladati Jana Hlapčića. Skoko je lukavo prebacio loptu preko protivničke obrane, a Lončar bombom iz blizine pogodio suprotni kut.

Nisu Bijeli posustali niti u nastavku susreta. Skoko je nakon 10 minuta igre ubacio dubinsku loptu za Žeravicu, a ovaj je precizno i snažno pogodio suprotni kut. Kod posljednjeg pogotka sve je Skoko obavio sam. Dobio je loptu na lijevoj strani, driblingom oslobodio prostor za šut i snažnim udarcem s preko 20 metara pogodio suprotne rašlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 15:55