StoryEditor
Hajduksudbina

Junak Melnjak: Prva utakmica karijere mi je bila ovdje sa Zelinom u kupu, nisam mogao tada niti sanjati da ću Hajduku s dva gola donijeti jednom taj trofej

Piše Frane Vulas
26. svibnja 2022. - 22:47

Dvostruki strijelac za Hajduk u finalu Kupa bio je neočekivani junak Dario Melnjak. Da je napadač dva gola u finalu bila bi mnogo, a kamoli kao nominalno bek. Pet je golova ukupno zabio Melnjak ove sezone, od toga četiri u kupu – po dva u polufinalu Gorici i finalu Rijeci! Pola Kupa donio je Hajduku Melnjak.

- Ako ćemo individualno ovo su bila samo dva gola od brojnih šansi koje sam imao. No, bili smo stalno u nekom miru, dominirali smo cijelu utakmicu. Unatoč tom golu Rijeke nismo posustali, nastavili smo igrati ono što smo dogovarali. Nakon crvenog kartona je bilo malo lakše, dominirali smo, stvarali šanse – kazao je Melnjak.

Pored gola si bio praktično u još dvije velike prilike?

- Kada osjetim da negdje postoji neki mali prostor volim se naći tamo, a moji suigrači su me tamo nalazili – skroman je bio Melnjak.

Da ti je netko prije devet godina kada si s tribina gledao utakmicu Hajduka kazao da ćeš s dva gola u finalu donijeti Hajduku kup što bi mu rekao?

- Prva nekakva profesionalna utakmica u mojoj karijeri mi je bila ovdje sa Zelinom, četvrtfinale kupa. Tada nisam ni mogao da ću ovdje osvojiti kup s Hajdukom. Ovi ljudi ovdje koji su nas stalno podržavali, držali ispunjena srca su to zaslužili – naglasio je Melnjak. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. kolovoz 2022 20:58