StoryEditorOCM
Hajdukodabrao stranu

Joško Jeličić je pred derbi oštro udario po vodstvu Hajduka: Kalinić je govorio apsolutnu istinu, Bilića mi je bilo žao

Piše Sport SD
13. rujna 2024. - 20:26

Uoči derbija Dinama i Hajduka, Joško Jeličić u studiju MaxSporta prokomentirao je atmosferu u kojoj Bijeli dočekuju utakmicu. Nikola Kalinić kazao je da je predsjednik Ivan Bilić pijun, da klub vodi Aljoša Pavelin iz Nadzornog odbora, a Bilić mu je uzvratio govoreći da su to laži te da je sada bivši sportski direktor Hajduka "izmanipuliran".

- Neću dati previše na važnosti dotičnom gospodinu - kazao je Jeličić govoreći o Pavelinu, a onda se prebacio na prepucavanje Kalinić-Bilić.

- S jedne strane imamo Nikolu Kalinića. Možemo govoriti o njegovom iskustvu, ali jako ga dobro poznajem. Nikola Kalinić je jedan pošten momak i apsolutni hajdukovac. On je klubu osigurao sedam milijuna eura kad je išao u Blackburn, ostavio milijune da se vrati na Poljud, u Hajduku je praktički radio besplatno. Ono što je on govorio je apsolutnu istina - konstatirao je Jeličić, a onda je na red došao komentar na Ivana Bilića.

image
Tom Dubravec/Cropix

- S druge strane imate presicu dotičnog predsjednika. Meni je bilo žao čovjeka... S njegovim tikovima, zamuckivanjem, određivanjem tko će pitati. To je bilo tužno. Svatko tko voli Hajduk, žao mu je što klub prolazi kroz ovo. S jedne strane imamo Gattusa i igrače, koji ga slijede i vole. Oni su na jednoj strani, uprava na drugoj. Treba mijenjati proces upravljanja u Hajduku. Predsjednik kaže i ostane živ da su imali pripremljeno rješenje za sportskog direktora prije nekoliko tjedana, a Kalinić potpisao ugovor prije dva tjedna. Apsolutna izgubljenost u vremenu i prostoru. Taj čovjek ne poznaje nogomet, sportsku strukturu. To se na kraju vidi na terenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 20:54