StoryEditor
Hajdukčeka ga pauza

Josip Posavec nije bio u kadru za nedjeljni susret protiv Istre zbog ozljede ramena, nije isključeno da će morati ‘pod nož‘

Piše F.V.
15. rujna 2021. - 08:02

Vratar Hajduka Josip Posavec je iz kadra za nedjeljni susret protiv Istre 1961 otpao zbog ozljede ramena, zato ga nije bilo sa suigračima u Puli. 

Navodno je 25-godišnji čuvar mreže ozljedu zaradio još i prije derbija s Rijekom odigranog uoči prvenstvene stanke zbog utakmica reprezentacije, ali mu ona u početku nije radila veće probleme. Međutim, ispostavilo se kasnije kako je ozljeda ipak nešto ozbiljnije naravi što znači da neko vrijeme Posavca neće biti u kadru.

Trenutno se dijagnostički pokušava utvrditi koje je najbolje rješenje za ozljedu koja se zasad tretira konzervativnim metodama, ali nije isključeno da će se Posavec možda morati podvrgnuti i operativnom zahvatu što bi sa sobom vuklo i određenu stanku.

Taman kada je Posavec dočekao svojih pet minuta, kada je uslijed ozljede kolege Lovre Kalinića branio četiri susreta u nizu i to vrlo solidno, uloge su se opet okrenule. Kalinić se vratio na gol, a sada je ozlijeđen Posavec.

item - id = 1127376
related id = 0 -> 1127224
related id = 1 -> 1127196
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2021 08:02