StoryEditorOCM
Hajdukpripreme hajduka

Josip Elez: Osvojili smo kup, ali ja nisam do kraja zadovoljan prošlom sezonom jer želim više!

Piše Slaven Alfirević
28. lipnja 2022. - 17:55

Josip Elez koji je sad „bjondo”, opiturao je kosu, govorio je prije utakmice s Nijemcima, uz poneko potpitanje:

- Samo čekamo da prođu ovi treninzi i pripremne utakmice i da krene ono pravo, utakmice za bodove ili što se igra za prolaz kroz Europu i za kup.. Daješ sve od sebe na treninzima i utakmicama i nadaš se da će sve bit dobro. Tako je uvijek, pa i sada. Sve je bilo super na treninzima, a utakmica protiv Rumunja nije završila kako smo htjeli. Međutim, možeš izvući pouke i to je vrlo važno.

Nastavio je Elez:

- Bitno nam je da smo svi skupa, što smo duže na okupu brže napredujemo, shvaćamo koje su nam prednosti i mane i pokušavamo odigrati stvari u kojima smo svi bolji. I sakrit svoje mane...

Kakav je Borevković, pitali smo.

- Toni je došao prije par dana, radi maksimalno, trudi se da što prije uđe u formu, dolaze nam utakmice da se uigramo i nadam se da će nam on donijeti puno toga dobroga i pomoći obrani i cijeloj ekipi, da će pridonijeti svima nama.

Još jedan pogled na Cluj i tih 0:2...

- Prva utakmica nije završila kako smo htjeli, radili smo greške i pogledali smo to... Moramo bit fokusirani i na greškama naučit. I dočekat greške protivnika za koje se nadamo da će ih biti...

Nailazi Hamburger, hoće li oni griješiti, zanimalo nas je.

- To je vrlo dobar test za nas. Oni su momčad koja forsira posjed, tehnički su kvalitetni i fizički i vidjet ćemo dokle smo došli na ovim pripremama. Bit će to dobar pokazatelj.

O novoj sezoni rekao je:

- Moja su očekivanja najveća što mogu bit, uvijek su u Hajduku najveća očekivanja. Mi smo osvojili kup, ali ja nisam do kraja zadovoljan prošlom sezonom jer želim uvijek nešto više. Svi mi želimo isto i moramo se potrudit svaku utakmicu davat sto posto.

Otišao je Ljubičić.

- Nadam se da će iskoristit novu šansu u karijeri najbolje što može, da će ovu sezonu eksplodirat i bit ono što se od njega priželjkuje i kad nam se iduće sezone vrati da će bit puno bolji igrač i pomoći nam... Odlazak bi mu trebao pomoći i donijet mu puno toga dobroga – rekao je Elez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 09:15