StoryEditorOCM
Hajdukhajdukova snaga

Josip Elez: Bilo bi dobro završiti s dobrim rezultatom za nas kako bismo u nastavak ušli u najboljem ritmu

Piše Slaven Alfirević
17. siječnja 2024. - 22:29

Iskren je Josip Elez, najbolje bi bilo kad bi se pripreme ukinule, nije lako, ali što se mora, ne smije biti teško.

Elez je posljednjih dana trenirao po posebnom programu, a odradio je čitavu utakmicu s Koperom m koja je završila 1:1.

Zadovoljan je i trener Mislav Karoglan, jer je Elez odigrao svih 90 minuta, a evo kao je Elez prokomentirao gostovanje u Sloveniji.

- Utakmica je bila otvorena, obje momčadi imale su puno šansi. Po meni je najbitnije da smo pokušali odigrati 90 minuta, kako bi se dobilo što više minutaže prije početka nastavka prvenstva. Najvažnije je proći sa što manje ozljeda, te da se pokušavaju uigrati neke stvari, da budemo što uigraniji kad počne prvenstvo te što više spremniji fizički.

Bilo je dosta dobrih akcija po teškom terenu i kiši. Možda realizacija nije bila na razini, ali generalno smo gledali dobar nogomet, zar ne?

- Bila je dobra utakmica za publiku, za nas baš i ne. Ne gledam dobre stvari, nego loše koje smo imali. Iz toga se treba poboljšati. Ako ne možemo učiti na svojim greškama, da naučimo na svojima.“

Ostalo je još nekoliko treninga i generalka sa Slaskom iz Wroclawa... Sve ide u najboljem redu, nema ozljeda, dobro se i kvalitetno radi. Rezultati su dobri i momčad izgleda dobro. Slažete li se?

- Bilo bi dobro završiti s dobrim rezultatom za nas kako bismo u nastavak ušli u najboljem ritmu, da svi budu spremni. Treba nam u drugom dijelu da je što više igrača spremno, jer duga je sezona. Oni koji imaju manje šansi, trebaju isto pomoći. Moramo biti skupa da kao momčad budemo bolji, da pomažemo jedni drugima na treninzima i na utakmicama.

Kako se Vi osobno osjećate, dobro igrate, a znamo da ste se vratili nakon duge stanke postepeno, a sada to izgleda dosta dobro?

 - Teško je na pripremama, da se mogu ukinuti bilo bi najbolje za nas nogometaše! Ali, jednostavno moraš i to proći. Najbitnije je odigrati 90 minuta, da imaš utakmica u nogama. Bitno je da su svi zdravi, treninzi su drugačiji kada su svi tu, bolja je kvaliteta treninga, nego kad non-stop netko fali - rekao je Elez. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:41