StoryEditor
Hajdukponovimo gradivo

Još uvijek vrijede epidemiološka pravila: evo gdje se sve možete testirati kako prije utakmice Hajduka i Gorice

Piše PSD.
21. listopada 2021. - 14:49

Uoči utakmice 13. kola HT Prve lige Hajduk - Gorica koja se igra u subotu 23. listopada s početkom u 17.05 sati organizirani su punktovi za antigenska testiranja za navijače na sljedećim lokacijama:

Iznad pomoćnih terena na Poljudu gdje će biti prisutno više punktova:

1) petak 22. listopada od 14 - 20 sati

2) subota 23. listopada od 9 do 17 sati. 

Napomena: Cijena testiranja iznad terena Otvorene škole iznosi 50 kuna za sve. Plaćanje je moguće gotovinski i kartično. Navijači koji su se testirali u srijedu za utakmicu juniora Hajduk - Škendija na punktovima iznad pomoćnih terena imaju dodatan popust na testiranje za ovu utakmicu. Uz predočenje testa za utakmicu juniora, cijena testa za utakmicu Hajduk - Gorica bit će 30 kuna. 

U dvorištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije:

- petak 22. listopada od 7 do 16 sati

- subota 23. listopada od 7 do 13 sati

Punkt za testiranje Zračna luka Split:

- petak 22. listopada od 7 do 19 sati

- subota 23. listopada od 7 do 17 sati

Turska kula:

- subota od 14 do 17 sati

Napomena: Cijena testiranja na bit će 80 kn za sve koji nisu cijepljeni. 

Za sve one koji dolaze u dvorište NZJZSDŽ, u Zračnu luku te na Tursku kulu da sa sobom ponesu kartu za utakmicu na uvid kako bi dobili povoljniju cijenu testiranja od 50 kuna kao i oni koji su cijepljeni prvom dozom ili cjepivom koje se daje u jednoj dozi, a kojima od cijepljenja nije prošlo dovoljno dana da bi dobili EU digitalnu COVID potvrdu.

Prema Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama na utakmicu mogu svi oni koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, što uključuje:

Osobe koje su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 365 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

- Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 15. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 365 dana od dana cijepljenja.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

- Potvrdu mogu zatražiti i osobe koje su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 365 dana od dana primitka cjepiva.

- Osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa (ne stariji od 72 sata) ili brzog antigenskog testa (ne stariji od 48 sati)

-  Osobe koje su preboljele bolest COVID-19 (11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa, s valjanošću potvrde 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa)

Sve informacije vezane uz prodaju ulaznica možete pronaći OVDJE.

item - id = 1136834
related id = 0 -> 1147690
related id = 1 -> 1147681
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2021 19:31