StoryEditorOCM
Hajdukveliki talenti

Još dva Hajdukova dragulja idu kod Marijana Budimira u Široki Brijeg: ‘Vjerujem da ću ovdje dodatno napredovati‘

Piše SPORT SD
1. kolovoza 2023. - 15:13

HNK Hajduk i NK Široki dogovorili su posudbu Marka Capana i Jere Vrcića do kraja aktualne sezone. Posudba je dogovorena u okviru nedavno potpisane poslovno-sportske suradnje dva kluba, a mladi igrači Bijelih već su se priključili pripremama BiH prvoligaša, objavio je Hajduk na službenim stranicama.

Obojica su bili neizostavan dio uspješne juniorske generacije, a upisali su i debije za prvu momčad. 

Devetnaestogodišnji veznjak Marko Capan upisao je ukupno pet službena nastupa za Hajduk, trener Ivan Leko u momčad ga je prvi put uvrstio u veljači ove godine kada su Bijeli s 4:1 svladali Varaždin. 

Osamnaestogodišnji Jere Vrcić debitirao je još u listopadu prošle godine u utakmici SuperSport Hrvatskog kupa u kojoj je Hajduk s 5:1 svladao Tehničar iz Cvetkovca. To je za sada njegov jedini službeni nastup za prvu momčad.

"Jako sam sretan što sam postao dijelom kvalitetne momčadi kakva je NK Široki Brijeg. Vjerujem kako će mi boravak na Pecari doprinijeti u razvoju karijere. U svojoj prvoj seniorskoj sezoni želim što više napredovati u svakom segmentu i s novim suigračima postići što bolji rezultat", kazao je Capan na službenom predstavljanju.

"Dolazim na posudbu kako bi stekao iskustvo seniorskog nogometa i pokušao pridonijeti uspjehu Širokog Brijega u novoj sezoni. Odlično poznajem trenera i njegove zahtjeve. Vjerujem kako ću ovdje dodatno napredovati pod njegovim vodstvom", istaknuo je Vrcić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 23:05