StoryEditorOCM
HajdukČEMU ZVIŽDUCI

Jeličić: ‘Hajdukovi navijači su razmaženi zadnjih 20 godina! Dajte podršku igračima, doći će vrijeme kada će gubiti‘

Piše Sport Sd
27. listopada 2024. - 22:34

Zanimljivo viđenje pobjede Hajduka protiv Varaždina u Poljudu imao je Joško Jeličić komentirajući na MaxSport televiziji. Prvo je čestitao Torcidi 74. rođendan i prekrasnu koreografiju na ovoj utakmici, a onda ”se bacio” na analizu susreta:

- Gledajući igru u polju igrala se izjednačena utakmica, no kad se saberemo Lokosi nisu imali nijednu priliku, te je Hajduk zasluženo slavio. Varaždin u kontinuitetu igra najbolji nogomet, ali je Hajduk trenutno najstabilniji.

image

Torcida

Tom Dubravec/Cropix

Jeličić je komentirao i povremeno nezadovoljstvo koje su navijači Hajduka izražavali tijekom utakmice na račun igre koju prikazuju njihovi miljenici:

- Zvižduci kod 1:1 su nepotrebni, Hajdukovi navijači su razmaženi zadnjih 20 godina, imate sedam bodova ‘fore‘, pa dajte podršku dečkima. Navijajte i podržavajte svoju momčad kada je teško – poručio je Jeličić i nastavio:

- Gattuso i Hajduk imaju 11 utakmica bez poraza čime su izjednačili Katalinićev rekord. Gattuso ima rezultat i njegove odluke se ne propitkuju. Doći će vrijeme kada će Hajduk gubiti, zato je važno zadržati mirnoću. Sviđa mi se kada trener staje iza svakog svog igrača. Svi griješe oni koji rade, ne griješe samo mediokreteni, koji će sada prozivati Lovru Kalinića, zato Lovre nastaviti biti ono što jesi, veliki hajdukovac, veliki profesionalac i čovjek kojemu je najviše stalo, a čovjek koje mu je sada jako teško.

image

Lovre Kalinić

Tom Dubravec/Cropix
image

Gennaro Gattuso

Tom Dubravec/Cropix
image

Gennaro Gattuso

Tom Dubravec/Cropix
image

Split, 261024.
Stadion Poljud.
HNK Hajduk - NK Lokomotiva, utakmica 11. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.
Na fotografiji: Torcida.
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2024 22:35