StoryEditorOCM
Hajduku međuprostoru

Jedan hajdukovac previše je griješio protiv Belupa, pogledajte i cirkus Darija Bela na račun kojeg je Dinamo izvukao bod

21. listopada 2024. - 20:59

Hajduk je nakon reprezentativne stanke pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici (2:0) i tako pobjegao na četiri bod Dinamu, koji je remizirao s Istrom 1961 2:2 i Rijekom koja je istim rezultatom završila susret protiv Lokomotive.

Bijeli su u utakmicu ušli izuzetno loše, domaćinima su poništena dva gola, a onda je ekipa Gennara Gattusa u samo pet minuta postigla dva pogotka i nakon toga sasvim umrtvila utakmicu. Bila je to manifestacija onoga što zovemo pobjedničkim mentalitetom.

O tome kako je Hajduk slomio Belupo i zašto je prvih pola sata izgledao toliko loše, pogledajte u novom izdanju ‘U međuprostoru‘. A tu je i osvrt na cirkus koji je Dario Bel napravio u Puli svojim neujednačenim kriterijem i tako izravno utjecao na konačni rezultat utakmice.

Video pogledajte u nastavku, a možete ga pronaći i na našem YouTube kanalu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 21:00