StoryEditorOCM
Hajdukljut ka pas

Javio nam se Edo Pezzi: ‘Ferro dili lekcije juniorima, a ne može igrat u Kaštelima. Zna da će ga izbacit iz momčadi‘

Piše Pero Smolčić
22. ožujka 2023. - 10:46

Ljut je ‘ka pas‘ naš legendarni novinar Edo Pezzi. Razjario ga je ni više ni manje nego portugalski hajdukovac Ferro svojom izjavom o juniorima "bijelih" i njihovom plasmanu u polufinale Lige prvaka. Ferro je kazao da trebaju malo "prikočiti", možda nije mislio ništa loše, nego da budu oprezni...

- Boli me briga šta je on mislija, nije se ogradija od te izjave. On je reka šta je reka, pravi se mangup, doša je iz Portugala, a ne može igrat ni u Kaštelima, propa je svugdi, a dili lekcije našoj dici - javio nam se Pezzi.

A što je to Ferro rekao?

- Razgovarat ćemo s momcima. Normalno je da su uzbuđeni, trebaju proslaviti, ali imaju još dvije utakmice za postati prvaci Europe i moramo im objasniti da su ušli u polufinale, no još ništa nisu osvojili. To je isto kao što smo i mi u polufinalu Kupa protiv Slaven Belupa, ali nismo još ništa osvojili. No zaista mi je drago zbog tih mladih momaka, trebaju uživati u ova dva tjedna pauze. I mi i oni se možemo malo odmoriti - prenijeli su brojni mediji Ferrove izjave.

Pezziju to nije leglo.

- Meni su ovi junori posli 15-16-17 godina vratili malo radosti, sad tu igraju "Mate, Jure, Šime", pogledaj imena, odnos prema utakmici, a šta sad on oće. Oni su na Final Fouru Lige prvaka u konkurenciji s bogatim klubovima, Borussija ima igrače iz šest-sedam zemalja. I onda dođe igrač Hajduka dilit takve lekcije. Umisto da bude podstrijek, ali on zna, brzo će ga neko od ovih juniora izbacit iz momčadi, to je tako - kazao nam je Pezzi i zaključio:

- Pokojni Pero Nadoveza bi mu za takve izjave u svoje vrime zalipija pest. Tu se nama izgubija Hajduk, taj splitski đir. Neka stranaca, al‘ neka su to Holcer, Oblak... A ne igrači klase Ferra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 16:24