StoryEditorOCM
HajdukBRANCOVA MISIJA

Jačanje obrambenog zida: Borja Lopez stigao, ima li Hajduk još nekog stopera na vidiku?

30. lipnja 2017. - 19:17
rijeka_hajduk127-130517.JPG

Borja Lopez je stigao, intriga je već manje oko toga tko će biti u paru s kapetanom Zoranom Nižićem. Već se neko vrijeme time bavimo, ali nismo daleko odmakli, još je uvijek velika utrka. Naznake za aktualne poslove su postavljene, no još nema definitivnog raspleta. Za jedan dan smo bliži rješenjima. Borja Lopez je stigao i svidi li se Carbonieri, onda ni Terziev više neće biti toliko aktualan. Ako Nižić ostane svo vrijeme. No, polako... Jer bit će posla i na “izlaznim vratima”, a mora se misliti i na budućnost.

JEFFERSON – na treningu na Pohorju stavljen je na poziciju stopera, ali to je samo dokaz kako broji dane do odlaska iz Hajduka. Neće on tu poziciju igrati, on je zadnji vezni, samo je popunio stopersku "rupu" na treninzima. Jefferson želi otići, to je jasno, ali traju pregovori oko njegove odštete, da zainteresirani Chavez ispuni Hajdukova očekivanja i ponudi više od 200.000 eura. I to se isto tako ne rješava u jednom danu, nego smo osuđeni na čekanje, pa i ponavljanje priče.

BOŽO MIKULIĆ, LUKA BOGDAN – ostaje prostor za mlađe stopere, već smo nominirali interes za Božu Mikulića koji iza sebe ima prvoligašku sezonu odigranu u redovima Splita, a sad se pojavljuje kombinacija i s Lukom Bogdanom koji je član Vicenze koja je ispala iz druge u treću talijansku ligu i spominje se mogućnost njegove posudbe u tabor "bijelih". Hajduk ima privilegij da mu je druga momčad drugoligaš i sve kombinacije treba i u tom svjetlu sagledati.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 20:09