StoryEditor
Hajduknavijač utrčao u teren

Bena Perasovića u loži zalili pićem, iz Hajduka se oglasili u vezi incidenta s kraja utakmice: ‘Zaštitarska služba u dva navrata nije obavila svoj posao‘

21. studenog 2021. - 23:10

Riječki huligan uletio je nakon završetka utakmice u teren sa zapadne tribine i napao je Hajdukove predstavnike, ispostavilo se da je napao Hajdukova fizioterapeuta Darija Juričevića.

Nakon toga je u obrani intervenirao Hajdukov povjerenik za sigurnost Antonio Vuković koji je šakom u glavu udario huligana i složio ga na pod. Iz Hajduka su dali objašnjenje, izjavu nam je dao Hajdukov glasnogovornik Božo Pavković. Rekao nam je:

- Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao.

Osim spornih situacija na terenu, neugodnosti su doživjeli i naši predstavnici smješteni u loži, prema kojima su na kraju utakmice bacani predmeti te su zaliveni pićem, a što nije navedeno u službenom zapisniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 02:44