StoryEditorOCM
Hajdukvelika dvojba

Ivan Pudar bez dlake na jeziku poslao poruku čelnicima Hajduka: ‘Evo što s Pukštasom, zna se tko je prioritet‘

Piše Iva Majić
26. travnja 2023. - 14:45

Hajduk je sigurno u velikoj dvojbi. Pustiti Rokasa Pukštasa u Argentinu na Svjetsko prvenstvo za nogometaše do 20 godina ili ne? Naime, Pukštas je član mlade američke reprezentacije, a također se prometnuo i u neizostavnog igrača "bijelih", pa bi njegov izostanak svakako loše pao treneru Ivanu Leki, ali i cijeloj momčadi. Posebno za finale Kupa protiv Šibenika, koje je na rasporedu 24. svibnja u Rijeci, a spomenuto natjecanje traje od 20. svibnja do 11. lipnja.

Svakako zanimljiva tema, a mi smo stručnije mišljenje odlučili potražiti kod Ivana Pudara, legende Hajduka, koji nam je rekao što bi on napravio na mjestu kluba.

- Da je na meni za odlučiti i donijeti ovu odluku, ja bi ga svakako pustio na Prvenstvo u Argentinu. Prioritet uvijek ima reprezentacija. Ponos je boriti se za svoju državu, a i sam sam to iskusio... Treba se zapitati hoće li i koliko će vrijediti obje momčadi i bez njega. To je moje mišljenje, a opet je na njima da donesu odluku, a sigurno je to negdje i u ugovoru odlučeno.

Međutim, Pudar je u šali došao i na jednu nelošu ideju.

- Bilo bi najbolje kad bi odigrao koje kolo za SAD u Argentini pa sjeo na avion za Hrvatsku i došao na utakmicu finala Kupa. Mlad je, izdržat će... 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 03:07