StoryEditorOCM
Hajdukobraz i ponos

Ivan Leko pred dvoboj sa Šibenikom: ‘Moramo vratiti ljudima mrvicu od onoga što su nam davali tijekom cijele sezone‘

Piše R. R.
26. svibnja 2023. - 18:21

Hajduku je ostala još jedna utakmica do kraja sezone, rezultat je potpuno u drugom planu, sve je riješeno, ali to ne znači da se Ivan Leko potpuno opustio. Pripreme su kao i obične, proslave je bilo, ne čini se nešto velike, ali je bilo.

- Ma je, bilo je slavlje, baš dobro, uživali smo zajedno. Trebalo nam je sve oko nakon četiri-pet intenzivnih mjeseci. Imali smo loš start, ali je odličan završetak. Oporavili smo se, zaslužili smo ovaj rezultat. Jako je važno u sportu da se nešto osvoji, bile su dvije titule, mi smo uzeli ovu drugu,za nas veliku. Ali sad je to za nas, gledaš prema budućnosti, onom što nas čeka sutra.

Kako pristupiti ovom susretu?

- Treba nastupiti biti potpuno ozbiljan, doći će puno ljudi pozdraviti igrače, znači kad je Poljud tako pun onda nema druge želiš dobit, jednostavno je tako. To što rezultatski važnost ne postoji, postoji ono drugo, obraz i ponos, vratiti ljudima mrvicu od onoga što su nam davali tijekom cijele sezone. Treba izaći s takvim stavom na teren, odigrati dobar nogomet, zahvaliti se svima.

Posljednji je ovo dvoboj Danijela Subašića.

- Suba je milijun posto s nama, svaki trening, svaku utakmicu se maksimalno davao. Zaslužio je dostojanstveni rastanak na kraju karijere, pa da i odigra neke minute. Sve je to zaslužio, dugujemo mu veliki respekt za sve što je napravio za Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 03:35