StoryEditorOCM
Hajduknovo ime

Ivan Jurić je odustao: šokirano vodstvo Hajduka hitno pronalazi novog favorita za trenera, evo o kome se radi

Piše S. A.
10. lipnja 2024. - 10:58

Odustao je Ivan Jurić od Hajduka, sve je puklo gotovo "preko noći". Bio je Jurić pred vratima Hajduka, on je bio taj, svi izvori su bili sigurni.

Detalji, sitnice, birokracija, samo to je ostalo za riješiti. Čekala se zadnja potvrda s Poljuda: "Dobrodošao, Ivane!" Ali nikad nije stigla...

Preokret na Poljudu: Ivan Jurić odustao od Hajduka! Predomislio se u posljednji trenutak

Zašto je odustao, to samo on zna. Trener bogatog iskustva u Italiji trebao je donijeti novu nadu na Poljud nakon loše protekle sezone.

Imao je nekoliko kombinacija, iz Italije, Francuske, Saudijske Arabije... Trebao je biti još jedan u dugom nizu koji je zbog velike ljubavi odabrao Hajduk.

Ipak, nadu će Hajduk trebati tražiti drugdje, već su se u klubu bacili u potragu, a šuška se već i o nekim novim imenima. Glavna je sada meta Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, poznato lice u HNL-u. Već tri sezone je u Lokomotivi, razvija mlade igrače, postiže dobre rezultate gledajući financijske sposobnosti kluba s Kajzerice.

image
Damir Krajac/Cropix

Očekujemo da će ubrzo krenuti "borba" između Hajduka i Lokomotive, rado bi ga Božidar Šikić zadržao u Zagrebu. Bliži se početak ljetnog prijelaznog roka i priprema, vremena je sve manje.

Slobodan je i Zoran Zekić, ali Čabraja je bliži ukusu šokiranog vodstva Hajduka.

image
Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 11:35