StoryEditorOCM
Hajdukželja i navijača

Igrač Šahtara povezuje se s Hajdukom: nisu nam iz kluba odbili pitanje, nešto se kuha

Piše Slaven Alfirević
11. siječnja 2024. - 19:12
Oleksiy Kashchuk tijekom kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo do 21 godine, četvrtfinale: Francuska U21 protiv Ukrajine U21, 2. srpnja 2023.AFP

Ovo su najteže vijesti, kad nemamo pravi odgovor na postavljeno pitanje, jer je sve to - kako bi se reklo - ni simo, ni tamo. Aleksej ili po ukrajinskoj verziji kako je i red napisati Oleksij Mikolajovič Kaščuk (23) zanimljiv je Hajduku, ali u Umagu na potpitanje "što ima s njim" nismo dobili odgovor.

No, čim nam nisu odbili pitanje, što bi se reklo s indignacijom, u stilu odakle vam to, već nam je to dovoljno indikativno da se nešto kuha.

A kad se sa srcem kuha, kuha se... Dobro, to već spada u domenu reklame.

Uglavnom, nećemo svaki dan pitati i pisati o Kaščuku ako nema pravih novosti, ali da ne mislite da smo banuli u Umag i da nismo postavili pitanje o nogometašu koji intrigira navijače. Pitali jesmo, i te kako. Potencijalno pojačanje iz Šahtara može biti vrlo interesantna prinova zimskog prijelaznog roka, kad već nije realiziran njegov dolazak ljetos.

Kaščuk ostaje u zraku, kao čardak, ni na nebu, ni na zemlji, al dojam je čvrst da se o njemu razmišlja i priča, pa kad sleti, znat ćemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 10:54