StoryEditorOCM
Hajdukpregovaraju

HSV opet otvorio priču oko Emira Sahitija: baš im treba da se konačno vrate u elitno društvo njemačkog nogometa

Piše Slaven Alfirević
23. kolovoza 2024. - 19:45

Emir Sahiti blizu Hamburgera! Koliko blizu, vidjet ćemo... Međutim, prema najavama iz Njemačke otvara se priča otprije dvije godine kad je Hamburger također zagrizao za Hajdukova krilnog napadača. Tada se priča nije dovršila, a sada je agent Sahitija menadžer Adrian Aliaj u prigodi da iznova otvori pregovore. Otvoreni su!

Naime, Hamburger je zainteresiran i koliko znamo, razmijenjeni su prvi mejlovi. Kolika bi bila odšteta doista ne znamo, bilo što reći značilo bi tapkati u mjestu pa dajmo da se obave prvi razgovori i krene štonobisereklo - cjenjkanje.

Sahiti je uz Pukštasa bio predodređen za prodaju ovog ljeta, a poslovi se obavljaju po pravilu u zadnjim danima mercata, evo posljednji tjedan je krenuo...

Zasad naznačimo interes Hamburgera za Sahitija i dalje iščekujmo vijesti koje bi potvrdile da sve ide u dobrom smjeru, a to je prodaja, jer Hajduk ne bi imao ništa protiv da Sahitija unovči, monetizira.

Možda su i zbog toga sinovi razmetni koji nevoljko treniraju, a to su Benrahou i Dajaku - vraćeni u momčad?! Nikad ne znaš...

Hamburger je kvalitetna destinacija za Sahitija, gledali su ga prije dvije godine na pripremama u Austriji, možda im doista baš Sahiti treba da se vrate konačnu u elitno društvo njemačkog nogometa nakon što već nekoliko godine tavore kao drugoligaši, a St. Pauli smeđih dresova je opet bundes-prvoligaš?! To vam je kao da je Split u prvoj, a Hajduk u drugoj ligi, pa se to istinskim navijačima Hamburgera nimalo ne mili i baš u Sahitiju vide špric koji bi vratio HSV (ha es fau) u elitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 16:52