StoryEditorOCM
Hajduk‘rat‘ na mrežama

Hrvatica objavila hit: Taj Hajduk mi iskače i iz Temua! I onda jadna upišem Dinamo i iskoči...! E moj Dinamo

Piše Sport SD
10. rujna 2024. - 11:52

Hajduk i Dinamo. Petak. Petak 13. Kome će biti strava u ulici...? U Maksimiru? Veliki hrvatski nogometni derbi je pred vratima, dinamovci ga očekuju kao prigodu za potvrdu dominacije, dok hajdukovci vjeruju u uskrsnuće sezone. Pobjeda bi ih izbacila ispred Dinama na tablici, pa unatoč još jednoj katastrofalnoj europskoj avanturici sezona bi ostala živa. Neka Dinamo ganja milijune u Europi, ali neka se i tamo troši, emotivno, fizički... 

Hajduk bi svakako trijumfom u Maksimiru sasvim preokrenuo situaciju i momentum, a poraz bi dodatno otvorio rane i produbio pitanja oko pogrešnih koraka koje su na Poljudu napravili u pripremi ove sezone.

No, na stranu sada sve, derbi je uvijek priča za sebe. Pa tako i među navijačima. Vodit će se žestoki rat na tribnama Maksimira, nadamo se da će ostati u okvirima sportskog i fer ponašanja i da će ostati na tome, na stadionu. A već su se duhovi uzburkali na društvenim mrežama.

Hit je objava jedne Hrvatice Hajduka na mreži ‘X‘.

- Dakle, taj Hajduk iskače i iz Temua!! I onda ja jadna upišem Dinamo i iskoči mi.. Vidite što mi iskoči.. Pribor za tehnički odgoj!! E moj Dinamo!!!

Hajdukv marketing tu je dominantan, ima artikala s obilježjmia kluba na sve strane, a ima i ‘piratskih‘, nelegalnih artikala. Dinamo tu zaostaje, a imaju i taj hendikep imena. Pa iskače pribor za tehnički.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 11:53