StoryEditorOCM
Hajdukodmah na stadion

Horde navijača Hajduka spremaju doček Rakitiću, evo kad trebate na Poljud i zašto ne trebate na aerodrom

Piše I. M.
21. srpnja 2024. - 11:27

- Otvorite stadion za predstavljanje! Zašto ne? Kad ako ne za ovakav transfer? - bio je samo jedan od komentara navijača, u "moru" onih koji nisu skrivali zadovoljstvo dolaskom Ivana Rakitića na Poljud. 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je u subotnjoj noći potpisao za svoj šesti klub u karijeri i u Hajduku bi trebao provesti naredne dvije godine.

A onaj komentar navijača? Izgleda da bi se mogao ostvariti. Dobro, ne baš pred punim stadionom, ali spontanog dočeka će očito biti.

"Dočekajmo najtrofejnijeg igrača u povijesti kluba kako on to zaslužuje!". Naslov je ove "radne akcije" koja dalje kaže:

- Ivan Rakitić danas u 16:00 sletjet će na aerodrom nakon kojeg će se uputit prema Poljudu. Večeras u 19:30 zakazano je službeno predstavljanje, a mi Vas ovim putem pozivamo da od 19:00 sati zapalimo Split i da napravimo ludnicu svih ludnica. Svi na doček! - stoji u objavi profila kojeg prati preko 40 tisuća navijača Hajduka.

Ako ste promislili da će biti gužva i kako je možda bolje Raketu preduhitriti i dočekati ga na aerodromu... nemojte! Po našim saznanjima Ivana Rakitića će posebno vozilo u zračnoj luci skupiti već na pisti i neće prolaziti kroz koridor kojim ide običan puk. Rakitić će službenim vozilom odmah krenuti prema hotelu, a potom prema Poljudu gdje se očekuje njegov prvi javni hajdučku nastup pred očito gomilom navijača.

image
Tom Dubravec/Cropix

Najtrofejniji koji je ikada stigao u SuperSport HNL

U karijeri je osvojio gotovo sve što se osvojiti može. Jedan je od ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Osvajač Lige prvaka s Barcelonom, uzeo je i UEFA Superkup, dva puta je podizao trofej Europske lige sa Sevillom, četiri osvojene La Lige, isto toliko Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke... 

U transu zbog Rakete: ‘Hvala ti Bože što si mi produžio život s tri stenta‘; ‘Otvorite stadion za predstavljanje‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 20:26