StoryEditor
HajdukNOVO IME

Hoće li Igor Angelovski naslijediti Gustafssona? Mlad, poletan stručnjak od 45 godina, uklapa se u trendove vršnjaka koji vode Hajduk na čelnim pozicijama

1. studenog 2021. - 11:33
Po prvim slaganjima 'bookmakersa' oko Poljuda, Angelovski bi imao dobre šanse kontra Valdasa DambrauskasaAFP

Igor Angelovski, donedavni izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije, spominje se izgledno među kandidatima za novog trenera Hajduka, mlad, poletan stručnjak od 45 godina uklapa se u trendove vršnjaka koji sada vode Hajduk na čelnim pozicijama, tu je negdje bio i Jens Gustafsson.

Međutim, iz krugova onih koji nude stručnjake i nazivaju u klub da ponude svoje vizije iskače ime Luisa Fernandeza, slavnog Francuza. On je bio spomenut i u kombinacijama ranijih izbora, ali se Hajduk nije upuštao u taj posao.

image
Luis Fernandez
AFP


Zasad se čini po prvim slaganjima "bookmakersa" oko Poljuda da bi Angelovski imao dobre šanse kontra Valdasa Dambrauskasa i ako je Ivan Leko nedostupan, ali zašto na listu ne staviti i slavnog Francuza, to dobro zvuči...

Luis Fernandez, član slavnog četverokuta veznog reda "glaskih pijetlova", Platini, Giresse i Tigana su crtali igru, a Fernandez je za njih "vodu nosio", te je potom napravio i znatnu trenersku karijeru.

Što se tiče Matjaža Keka, to se ime nekako u daljini spominje, vezan je Sloveniju s kojom nije ušao u završnicu za plasman na SP u Katar ali kao da je svoju prigodu za dolaskom u Hajduk imao lani, pa sad nije u žarištu priče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2022 11:16