StoryEditorOCM
HajdukEvo ga opet

Hajduku u Rijeci već četvrti put ove sezone sudi isti arbitar, u dosadašnja tri je slavio bez primljenog gola

Piše Frane Vulas
2. listopada 2023. - 16:03

Patrik Kolarić iz Čakovca sudit će jadranski derbi između Hajduka i Rijeke koji se u subotu igra na stadionu na Rujevici (18.30 sati, prijenos MaxSport 1). Bit će to već četvrti ovosezonski prvenstveni susret u kojem će Kolarić dijeliti pravdu splitskoj momčadi.

Dosad je u ovosezonskom SuperSport HNL-u Kolarić sudio ‘bijelima‘ u susretima protiv baš Rijeke, Rudeša i Lokomotive. U sva ta tri susreta Hajduk je slavio. U prvom jadranskom derbiju ove sezone bilo je 1:0 za ‘bijele‘, kontra Rudeša je Hajduk u Zagrebu slavio 2:0, a protiv Lokomotive na Poljudu prije desetak dana rezultatom 1:0. Zanimljivo, u te tri utakmice Hajduk nije primio nijedan pogodak!

Dapače, niz utakmica u kojima je Kolarić sudio Hajduku i u kojem su ‘bijeli‘ slavili bez primljenog gola traje još i duže, ukupno čak pet susreta. Proteže se i na kraj prošle sezone i pobjede Hajduka kod Lokomotive u prvenstvu 3:0 i Slaven Belupa u polufinalu kupa 1:0.

Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, dok će četvrti sudac biti Ante Čulina iz Zagreba. VAR će biti Ante Čuljak iz Zagreba, a AVAR Kruno Šarić iz Županje. Delegat susreta bit će Darko Kolesarić iz Osijeka, a kontrolor suđenja Bruno Marić iz Daruvara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:05